Γκλέτσος: Θα πέσει και καμιά σφαλιάρα

Γκλέτσος: Θα πέσει και καμιά σφαλιάρα

“Αν χρειαστεί, θα ξαναπέσουν σφαλιάρες” δηλώνει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος φαίνεται πως είναι έτοιμος και αποφασισμένος να συνεχίσει ό,τι ξεκίνησε την περασμένη τετραετία.

Λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στη θέση του δημάρχου Στυλίδας, ο γνωστός ηθοποιός μας ξενάγησε στην πόλη του, ενώ μας αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε και γαμπρό, αφού είναι πάλι ερωτεύμενος!

“Δήμαρχε, συγχαρητήρια. Είμαστε μαζί σου” φωνάζουν οι δημότες της Στυλίδας, ενώ βλέπουν τον γνωστό ηθοποιό να περνάει με το 4Χ4 αγροτικό τους δίπλα τους και με κάθε ευκαιρία μοιράζονται μαζί του το θέμα που τους απασχολεί.

“Τον ψηφίσαμε γιατί μας ακούει, τον βλέπουμε στον τόπο μας και βγαίνει μαζί μας στον δρόμο όταν πρέπει να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας” λένε οι κάτοικοι της περιοχής δικαιολογώντας γιατί το 67% τον εμπιστεύτηκε να αναλάβει για δεύτερη φορά τη δημαρχία.

“Ο κόσμος κατάλαβε την υπερπροσπάθεια που κάναμε με την ομάδα μου τα τρία τελευταία χρόνια. Τα λεφτά που έχουμε στην διάθεσή μας ως δήμος δεν είναι πολλά, αλλά παρ΄ όλα αυτά προσπαθούμε” δηλώνει ο Γκλέτσος.

Πηγή: Παραπολιτικά

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.