Ζητείται προϊστάμενος Στρατηγικών Επενδύσεων

Ζητείται προϊστάμενος Στρατηγικών Επενδύσεων

 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των διατάξεων του Ν. 41.46/2013 για τη «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις», το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας δημοσίευσε σήμερα την υπ. αριθμ.: 51387/21.11.2013 πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης μετακλητού προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων, που υπάγεται οργανικά στη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

 

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης μπορούν να εκδηλώσουν υπάλληλοι του δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β΄ βαθμού καθώς και στελέχη του ιδιωτικού τομέα.

 

Οι Υποψήφιοι απαιτείται να διαθέτουν, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του π.δ. 157/2013:

α. Πτυχίο Νομικής ή Μηχανικού όλων των ειδικοτήτων.

β. Μεταπτυχιακό τίτλο, συναφή με την ειδικότητα ή συναφή με τις αρμοδιότητες (ως γνωστικά  αντικείμενα) της Γενικής Διεύθυνσης  Στρατηγικών Επενδύσεων.

γ. Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας.

δ. Επαγγελματική εμπειρία συναφή με τις αρμοδιότητες της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων.

 

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι περιγράφονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου: www.mindev.gov.gr     

 

“Με τη σημερινή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προχωρά σε μια μεγάλη θεσμική αλλαγή δίνοντας τη δυνατότητα και σε στελέχη του ιδιωτικού τομέα, που διαθέτουν εμπειρία και προσόντα, να συνδράμουν στην προσπάθεια υλοποίησης των μεγάλων και σύνθετων επενδυτικών σχεδίων. Βούληση μας είναι να αξιοποιήσουμε το καλύτερο και πιο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, που είτε υπηρετεί στη Δημόσια Διοίκηση είτε εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, για να φέρει εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο που έχει ανάγκη η Ελληνική οικονομία” δήλωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ