Στα ύψη οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στα ύψη οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς

«Καίνε» οι τιμές ξενοδοχείων στους δημοφιλείς προορισμούς εφέτος τον Αύγουστο. Είναι αυξημένες κατά 21% και σημειώνουν το υψηλότερο ποσοστό αύξησης στην Ευρώπη, σε σύγκριση πάντα με τον Αύγουστο 213.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία σύγκρισης τιμών, που διενεργεί η trivago.gr σε περισσότερα από 150 διαφορετικά online booking sites.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, η Λευκάδα είναι η πρωταθλήτρια στις αυξήσεις ξενοδοχειακών τιμών τον Αύγουστο, με άνοδο κατά 58% και μέση τιμή ανά διανυκτέρευση στα 172 ευρώ από 109 ευρώ τον περσινό Αύγουστο.

Ακολουθούν στη δεύτερη θέση τα Φηρά της Σαντορίνης με ποσοστό αύξησης 47% και τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να «σκαρφαλώνει» στα 318 ευρώ από τα 217 ευρώ που ήταν τον περσινό Αύγουστο.

Στην Τρίτη θέση βρίσκεται η Σκιάθος με ποσοστό αύξησης 34% και τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να κυμαίνεται στα 98 ευρώ (από 73 ευρώ τον Αύγουστο 2013).

Ακολουθεί η Μύκονος, με τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να σκαρφαλώνει στα 402 ευρώ έναντι 299 ευρώ πέρυσι, εμφανίζοντας άνοδο 32%.

Αυξημένες είναι οι τιμές και στο «Νησί των Ιπποτών». Η μέση τιμή διανυκτέρευσης αυξήθηκε κατά 25% τον εφετινό Αύγουστο και διαμορφώνεται στα 140 ευρώ.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK