Σόιμπλε προς Βαρουφάκη: “Ασαφής” σημαίνει “λάθος” συμφωνία;

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνη Βαρουφάκη, ότι δεν θα πρέπει να αποπειραθεί να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Εάν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δηλώσει ότι η συμφωνία του Eurogroup με την Ελλάδα είναι ασαφής, θα σημαίνει ότι το κάνει γνωρίζοντας ότι είναι λάθος», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Stuttgarter Zeitung..

Το βάρος της ευθύνης για την καταβολή των προβλεπόμενων κεφαλαίων βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης η οποία θα πρέπει να υλοποιήσει τους όρους του προγράμματος διάσωσης, είπε στη γερμανική εφημερίδα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, εμμένοντας στη σκληρή του στάση έναντι της Ελλάδας.

«Προτού καταβληθούν περαιτέρω κεφάλαια, η Αθήνα θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει υλοποιήσει τους συμφωνημένους όρους», δήλωσε στη Stuttgarter Zeitung. «Πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί η Ελλάδα για να εκπληρώσει τους όρους, αυτό εξαρτάται από την Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Τι μου είπε ο Σόιμπλε την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε – ΒΙΝΤΕΟ

Οι απειλές του Σόιμπλε για… χρεοκοπία – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρουφάκης: Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδρούν οι σιδηροδρομικοί στις δηλώσεις του Βαρουφάκη “στον ενικό”

“Φωτιά” στα social media από τη συνέντευξη Βαρουφάκη “στον ενικό” – BINTEO

Exit mobile version