ΦΩΤΟ-Το μενού,τα… “αποφάγια” και τα ελληνικά δώρα στους συνέδρους του Eurogroup

ΦΩΤΟ-Το μενού,τα… “αποφάγια” και τα ελληνικά δώρα στους συνέδρους του Eurogroup

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Παππά

 Ελληνικά προϊόντα και εδέσματα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής συνόδου του Eurogroup στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφαγαν πράσινη σαλάτα με ρόδι ενώ για κυρίως πιάτο διάλεξαν σφυρίδα ή μοσχάρι φιλέτο. Το φαγητό συνοδευόταν από λευκό και κόκκινο κρασί μοσχοφίλερο ή αγιορείτικο ενώ για επιδόρπιο επέλεξαν το ανάλαφρο γλυκό πάβλοβα.

Μετά το γεύμα, μοιράστηκε σε όλους ένα καλάθι γεμάτο με ελληνικά προϊόντα, το οποίο περιείχε από αναψυκτικά μέχρι ελαιόλαδο.

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν τόσο με τα παραδοσιακά μας προϊόντα όσο και με την ελληνική κουζίνα, καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αυτό που απέμεινε στην αίθουσα όπου γευμάτισαν, ήταν μόνο άδεια πιάτα και μισοτελειωμένα ποτήρια με αναψυκτικά και κρασί.

 

 

 

 

Στο μεταξύ, η όρεξη μετά την πολύωρη συνεδρίαση στο Ζάππειο, φαίνεται να άνοιξε και στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το κορυφαίο γεγονός, οι οποίοι ωστόσο αρκέστηκαν σε… πίτσες.

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, τις πίτσες μετέφεραν στο Μέγαρο του Ζαππείου δύο καλοντυμένες διαπιστευμένες κοπέλες…

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ