Επιστολή Επιμελητηρίων σε Κατσέλη για τα επιχειρηματικά δάνεια πυρόπληκτων

Συνάντηση με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, για το μείζον ζήτημα των «πυρόπληκτων» δανείων ζητούν οι πρόεδροι 5 επιμελητηρίων της Πελοποννήσου (Ηλεία, Αχαΐα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία) και της Εύβοιας, προκειμένου να βρεθεί λύση για την ανακούφιση των μικρομεσάιων επιχείρησεων.

Το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται να προστεθεί σε αλυσίδα ενεργεών και συναντήσεων που έχουν κάνει τα επιμελητήρια με τα αρμόδια υπουργεί, με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Στην επιστολή τους οι 6 πρόεδροι αναφέρπουν

Η επιστολή των 6 προέδρων προς την κ.Κατσέλη έχει και ιδιαίτερη σημασία, καθώς η νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) ήταν η πρώτη υπουργός Οικονομικών που έλαβε τις ρυθμίσεις για την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετέχει ενεργά από την πρώτη στιγμή στις προσπάθειες επίλυσης των ζητημάτων που έχουν προκύψει από τα «πυροδάνεια», ενώ κατά διαστήματα προβαίνει και σε προσωπικές παρεμβάσεις διά του προέδρου του, Κώστα Νικολούτσου, με πιο πρόσφατη την επιστολή στις 19 Φεβρουαρίου στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Πύργου

Διαβάστε επίσης:

Ο Σταθάκης για τα κόκκινα δάνεια: Θέλει αποσαφήνιση το φορολογικό καθεστώς

10.000 ακίνητα σε τροχιά πλειστηριασμού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ