Διακοπές στην Πάργα για την πριγκίπισσα του Μαρόκου

Στην Πάργα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία σχεδόν κάθε καλοκαίρι επιλέγει την Ελλάδα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Διακοπές στην Πάργα για την πριγκίπισσα του Μαρόκου

 

Στην Πάργα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία σχεδόν κάθε καλοκαίρι επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της.

Η πριγκίπισσα μένει σε πολυτελές διαμέρισμα, σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και για λίγες ημέρες θα απολαύσει τα νερά του Ιονίου και τις γραφικές γωνιές της Πάργας.

Η σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’ συνοδεύεται από πολλούς άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ σημειώνεται ότι ταπροηγούμενα χρόνια η ίδια και τα παιδιά της είχαν επισκεφθεί την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο.

Η Λάλα Σάλμα έχει εκδηλώσει άπειρες φορές την αγάπη της για την Ελλάδα, αφού σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται τη χώρα μας.

Γεννημένη το 1978 στο Μαρόκο και ορφανή από μητέρα, κατάφερε να ξεχωρίσει νωρίς χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της στο σχολείο. Παντρεύτηκε τον βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’, αλλά η ίδια δεν ανακηρύχθηκε βασίλισσα. Έχει δύο παιδιά και είναι η πρώτη σύζυγος βασιλιά του Μαρόκου που εμφανίζεται δημοσίως.

 

Πηγή epiruspost.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.