Βορίζια: Δύο άτομα που βρίσκονται στη φυλακή κατέθεσαν στον ανακριτή για την τοποθέτηση της βόμβας

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Βασικό κενό για το μακελειό στα Βορίζια είναι το ποιος τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι της μίας εκ των εμπλεκόμενων οικογενειών.
  • Σήμερα, ο ανακριτής πήρε κατάθεση από δύο άτομα μέσα από τις φυλακές Αλικαρνασσού, τα οποία φέρεται να κατέθεσαν για την τοποθέτηση της βόμβας.
  • Ερευνάται εάν η εντολή για τη βόμβα δόθηκε μέσα από τη φυλακή, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι κρατούμενοι έδιναν εντολές σε άτομα εκτός φυλακής.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Εκτός από τον οπλισμό που δεν έχει βρεθεί, βασικό κενό για το μακελειό στα Βορίζια, είναι το ποιος τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι της μίας εκ των εμπλεκόμενων οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό οι έρευνες στράφηκαν και στις φυλακές Αλικαρνασσού. Συγκεκριμένα, σήμερα (7/11) , ο ανακριτής πήρε κατάθεση από δύο άτομα μέσα από τη φυλακή, σύμφωνα με το Mega.

Τα άτομα αυτά φέρεται να κατέθεσαν για την βόμβα που τοποθετήθηκε στο σπίτι μίας εκ των εμπλεκόμενων οικογενειών.

Πληροφορίες του ίδιου τηλεοπτικού μέσου, αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις ότι άτομα των δύο οικογενειών τα οποία βρίσκονται στη φυλακή, φέρεται να έδιναν εντολές σε όσους ήταν εκτός της φυλακής για το πώς να πράξουν.

Ερευνάται όμως εάν η εντολή για τη βόμβα δόθηκε μέσα από την φυλακή, ενώ παράλληλα, εξετάζεται η εμπλοκή μελών τρίτης οικογένειας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.