Φωτεινή Πετρογιάννη για τον θάνατο του πατέρα της: «Να μην χάνουμε χρόνο με τους γονείς μας – Του είπα όλα όσα ήθελα μέσα στο καλοκαίρι»

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Την προηγούμενη εβδομάδα η Φωτεινή Πετρογιάννη ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του πατέρα της.
  • Η δημοσιογράφος επέστρεψε στο «Πρωινό» την Δευτέρα (20/10) και αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ευχαριστώντας για τη στήριξη.
  • Η Φωτεινή Πετρογιάννη κάλεσε να μην χάνουμε χρόνο με τους γονείς μας, τονίζοντας πως είπε στον πατέρα της όλα όσα ήθελε μέσα στο καλοκαίρι.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την προηγούμενη εβδομάδα η Φωτεινή Πετρογιάννη ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του πατέρα της. Λόγω αυτού του θλιβερού γεγονότος, η γνωστή δημοσιογράφος απουσίασε για λίγες ημέρες από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να γνωστοποιεί τον θάνατο που έπληξε την οικογένεια της συνεργάτιδός του. Μάλιστα, η ίδια την Πέμπτη (16/10) έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προφίλ της, η οποία ήταν αφιερωμένη στον πατέρα της.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη την Δευτέρα (20/10) επέστρεψε στο «Πρωινό» και στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως: «Καλώς σας βρήκα. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και τη βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες, ξέρετε εσείς, για όσα κάνατε για εμάς. Ο μπαμπάς μας ήταν ένας λεβέντης και θα είναι πάντα δίπλα μας. Σας ευχαριστώ για όλα».

«Αν μπορώ να πω κάτι από όλη αυτή την ιστορία, είναι να μην χάνουμε χρόνο με τους γονείς μας. Είναι πολύ κλισέ αυτό που λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είπα στον πατέρα μου όλα όσα ήθελα μέσα στο καλοκαίρι», πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.