Βανδή – Μπισμπίκης: «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν σταματούν να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. Η τραγουδίστρια με νέα της ανάρτηση στα social media επιβεβαιώνει ότι είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Μπισμπίκης ακουμπά στον ώμο της και εκείνη να του κάνει ερωτική εξομολόγηση. «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι», έγραψε στη λεζάντα.

Σε ακόμα μία ανάρτησή της αμέσως μετά, το ζευγάρι πόζαρε μαζί με τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο κλαμπ που διαθέτει ο τελευταίος στο Λουτράκι.

Το καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή και η ρομαντική εξόρμηση στις Κυκλάδες

Μπορεί να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, όμως η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη προγραμματίσει μια καλοκαιρινή απόδραση με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Εγώ έχω προγραμματίσει και διακοπές!», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, πρόκειται να περάσει μερικές ημέρες σε δημοφιλή κυκλαδίτικο προορισμό, με επικρατέστερη επιλογή την Πάρο. Η Δέσποινα αγαπά πολύ το συγκεκριμένο νησί και συνηθίζει να το επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της, είτε μόνη είτε με τα παιδιά της.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έμελλε να ζήσουν έναν παράφορο έρωτα, στο εξοχικό που διατηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος στην Πάρο. Φέτος το καλοκαίρι, τόσο η Δέσποινα όσο και o Βασίλης έχουν καλοκαιρινές περιοδείες. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη», σε σκηνοθεσία του Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις, μαζί με την Ελλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η οποία θα παρουσιαστεί στο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και 6 Αυγούστου.

Δέσποινα Βανδή

 

Μαμαδίστικες αγωνίες

Βεβαίως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ρόλο της ως μητέρας που η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, δίνει φέτος πανελλήνιες. «Αν το παιδί μου, που διαβάζει για τις εξετάσεις, μου έλεγε ότι πάει να δει τη Βανδή και τον Θεοφάνους, θα του έλεγα “όχι”. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό μου από τη Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη. Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού», είπε χαριτολογώντας, ενώ αποκάλυψε ποια συμβουλή δίνει στα παιδιά της: «Αγάπησε τον εαυτό σου λίγο παραπάνω, φρόντισέ τον. Αυτό θα έλεγα και αυτό λέω και στα παιδιά μου. Τους λέω ότι στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, όταν δεν είσαι καλά και όταν κάτι δεν αλλάζει, πρέπει να αλλάξεις εσύ… Τα παιδιά πρέπει να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ