Μυστήριο με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται – Τι δηλώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Μυστήριο περιβάλλει την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος έχει φύγει από το Πριγκιπάτο, παρά το γεγονός ότι μόλις επέστρεψε έπειτα από δέκα μήνες παραμονής στη Νότια Αφρική.

Με δηλώσεις του στη Monaco-Matin ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι η σύζυγός του, που εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμη, έχει φύγει από το Πριγκιπάτο και διαμένει σε κρυφή τοποθεσία όπου “αναρρώνει από εξάντληση”  μακριά από τον ίδιο και τα εξάχρονα δίδυμά τους.

πριγκίπισσα Σαρλίν

“Είναι καλύτερα αλλά ακόμη χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση” αναφέρεται σε άρθρο. “Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο του Μονακό αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω άλλα λόγω διακριτικότητας. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης” σημείωσε ο Αλβέρτος αφήνοντας σαφή υπαινιγμό για την ψυχική υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Πρόσθεσε ακόμη ότι τα παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, υποφέρουν από την έλλειψη της μητέρας τους αλλά τα αποζημίωσε καθώς ανέλαβε έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους.

“Για εμένα είναι πολύ απλό, η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου” τόνισε όταν τον ρώτησαν πώς καταφέρνει να αντεπεξέρχεται στον ρόλο του επικεφαλής του κράτους και του πατέρα. “Αυτή είναι μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή στη ζωή των παιδιών, ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς είναι μακριά για ιατρικούς λόγους, ο άλλος πρέπει να είναι εδώ. Άκουσα πολλούς γνωστούς και φίλους που μου λένε ότι εύχονταν να ήταν κοντά στα παιδιά τους σε μια συγκεκριμένη ηλικία, που ασχολούνταν περισσότερο με τη δουλειά ή την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις”.

Όσο για το αν τα παιδιά του είναι “πιο προστατευμένα” κατά την απουσία της μητέρας τους, ο Αλβέρτος σημείωσε: “Θα έπρεπε να είναι προστατευμένα γενικώς, αλλά φυσικά και υποφέρουν από την απουσία της μητέρας τους. Αλλά είχαν αρκετούς περισπασμούς και έναν οικογενειακό κύκλο που φρόντιζε να μην τους λείπει η στοργή”. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι φήμες σχετικά με τον γάμο του “δεν τον ενοχλούν πολύ”.

Το άρθρο αυτό έρχεται τη στιγμή που ο Οίκος των Γκριμάλντι επιβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα είναι παρούσα, αύριο Παρασκευή, στους εορτασμούς της Εθνικής Γιορτής του Μονακό, τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο βασιλικό ημερολόγιο.

Προτού φύγει τον Γενάρη για τη Νότια Αφρική όπου παρέμεινε για δέκα μήνες λόγω προβλημάτων υγείας, διέμενε σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων πάνω από παλιό εργοστάσιο σοκολατοποιίας, περίπου 300 μέτρα μακριά, και όχι στο παλάτι του 12ου αιώνα. Εικάζεται ότι μπορεί να επέστρεψε στο διαμέρισμά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ