Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλυπτική όσο ποτέ λίγες ώρες μετά το τέλος της κηδεμονίας της

Το έκανε ξανά όπως λέει και η μεγάλη της επιτυχία, το “Oops, I did it again”. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να ποστάρει αποκαλυπτικές πόζες, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του τέλους της κηδεμονίας του πατέρα της.

Η 39χρονη ποπ σταρ αποφάσισε να γιορτάσει τη δικαστική της νίκη, δημοσιεύοντας μερικές γυμνές φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari.

Το instagram της πήρε φωτιά, καθώς πόζαρε μπροστά στη μπανιέρα φορώντας… το απόλυτο τίποτα. Η τραγουδίστρια τοποθέτησε βέβαια λουλουδάκια σε στρατηγικά σημεία, έτσι ώστε να μην “κατέβει” η φωτογραφία της λόγω των κανονισμών.

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Όμως δεν έμεινε εκεί.

Στη συνέχεια, ανέβασε στιγμιότυπα από μια απομακρυσμένη παραλία, όπου έβαλε το κόκκινο μπικίνι της.

“Τα παιχνίδια στον Ειρηνικό δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν” έγραψε στη λεζάντα.

“Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήθελε να φύγει και να χαλαρώσει με τον νέο της αρραβωνιαστικό” πηγή δήλωσε στην Page Six.

“Δεν πήγε στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο. Είχε πολλές λεπτομερείς συνομιλίες με τον δικηγόρο της πριν από τη δίκη και τον εμπιστεύθηκε ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά μόνος του, όπως και έγινε” τονίζεται.

Η δικαστής Judge Brenda Penny σημείωσε στην απόφαση, η οποία βγήκε χθες, ότι είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η απομάκρυνση του πατέρα της, Τζέιμι.

 

Η Μπρίτνεϊ Σπιρς έχει κατηγορήσει τον πατέρα της ότι λόγω του καθεστώτος επιτροπείας το οποίο της έχει υποβάλει, δεν της επιτρέπει να παντρευτεί ούτε να κάνει παιδί.

Η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ είναι μαζί από το 2016, ενώ δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί μαζί του, λόγω του καθεστώτος υπό το οποίο τελεί. Η σταρ έχει δύο γιους, τον 15χρονο Σον και τον 14 Τζέιντεν από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, ενώ τώρα υποστηρίζει ότι ο πατέρας της, την ανάγκασε να υποβληθεί σε εμφύτευση ειδικού αντισυλληπτικού μηχανισμού ώστε να μην κάνει άλλα παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ