Πάνος Μουζουράκης: Η δημιουργία οικογένειας και η αλλαγή… τακτικής στο The Voice

Ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν από την τελευταία παράσταση των «Ιππέων» και την έναρξη του «The Voice», μιλά στην «R» για τη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά και αποκαλύπτει ποιος τον έπεισε να μη θεωρεί πλέον τον εαυτό του αμετανόητο εργένη.

Παρόλο που η επιστροφή του Πάνου Μουζουράκη στην Ελλάδα φάνταζε μακρινή, φαίνεται ότι η ζωή σκάρωσε ένα ακόμη νέο σενάριο για τον καλλιτέχνη. Ο ανατρεπτικός κριτής του «The voice», το οποίο θα παρακολουθήσουμε και φέτος από τον ΣΚΑΪ, επέστρεψε για να μείνει.

Πάνος Μουζουράκης

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

«Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Αμερική με τον κορονοϊό. Προτιμώ, αν γίνει η συντέλεια του κόσμου και έρθει η Δευτέρα Παρουσία, να είμαι εδώ, στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένειά μου», λέει χαριτολογώντας και συμπληρώνει:

«Εχω το “The voice” μέχρι τον Δεκέμβριο, προσπαθώ να ετοιμάσω κάποιες παραστάσεις με την ορχήστρα μου για να κάνω ένα πιο θεατρικό μουσικό πρόγραμμα, οπότε έχω πολλή δουλίτσα στην Ελλάδα.

Σε λίγο κάνει πρεμιέρα και το ισπανικό σίριαλ ‘‘Nasdrovia’’ και, όπως έμαθα, έχει πάρει τα δικαιώματα κάποια πλατφόρμα στην Ελλάδα, οπότε θα μπορέσετε να το δείτε και εσείς», καταλήγει, αναφερόμενος στη σειρά που για αρκετούς μήνες τον έκανε να πηγαινοέρχεται στην Ισπανία και στην οποία υποδύεται έναν επαγγελματία εκτελεστή.

Αυτό το διάστημα, ο Π. Μουζουράκης προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του, αφού απόλαυσε το καλοκαίρι του στα ελληνικά νησιά.

«Μόλις γύρισα από διακοπές και τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Πήγα παντού, Υδρα, Σπέτσες, Πάρο, Αντίπαρο, Κρήτη, Χαλκιδική», λέει, διευκρινίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι ανήκε στην οικογένειά του και όχι τόσο στην αγαπημένη του, την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά: «Πήγαμε οικογενειακά, είδα τη μανούλα μου και μετά κατέβηκα στην Κρήτη».

Η σχέση του με την ομογενή από τη Νέα Ζηλανδία οδεύει προς τον τρίτο χρόνο και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όπως εξομολογείται στη Realnews: «Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα» λέει, ενώ συμπληρώνει ότι, αν και ακόμη δεν έχει αποφασίσει την επισημοποίηση της σχέσης τους, η οικογένεια είναι κάτι που έχει αρχίσει να σκέφτεται:

«Ακόμη δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο ‘‘Ενώπιος ενωπίω’’ με έβαλε σε σκέψεις…».

Πάνος Μουζουράκης - Ιππείς

Με «όπλο» το χιούμορ

Ο Π. Μουζουράκης φέτος βρίσκεται στη θέση του κριτή στο «The voice» για έκτη χρονιά και, όπως φαίνεται, αντιμετωπίζει με χιούμορ το γεγονός ότι δεν έχει γευτεί τη νίκη, ωστόσο παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς coach του talent show. Οσο για το τι έχει σκοπό να κάνει προκειμένου να κερδίσει το τρόπαιο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού;

«Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Ολα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό», καταλήγει, θυμίζοντας πως στις 22 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η τελευταία παράσταση των «Ιππέων» του Αριστοφάνη στο Κατράκειο.

Διαβάστε το δημοσίευμα στη Reallife

Πάνος Μουζουράκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ