Υπόθεση Πολυχρονοπούλου: Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος κοκαΐνης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της Έλενας Πολυχρονοπούλου και του πρώην συντρόφου της, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για την υπόθεση των 7,8 κιλών κοκαΐνης.

Το πρώην μοντέλο και ο 32χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση και πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Κύκλωμα με δίχτυα και στην Ευρώπη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, οι Αρχές φέρονται να βρίσκονται στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος κοκαΐνης, με δίχτυα και στην Ευρώπη.

Πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρουν ότι ο 32χρονος σύντροφος της Πολυχρονοπούλου που συνελήφθη με τη βαλίτσα με την κοκαΐνη, φαίνεται πως είναι ένας και μόνο κρίκος ενός μεγάλου ευρωπαϊκού δικτύου διακίνησης ναρκωτικών.

Ο αρχηγός του κυκλώματος αυτού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής με συγκεκριμένο παρατσούκλι, το οποίο γνωρίζουν και οι αστυνομικοί.

Σε αυτόν φέρονται να ανήκουν τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, τα οποία βρίσκονταν μέσα στην επίμαχη βαλίτσα.

Σε πεζόδρομο είχαν κρύψει τη βαλίτσα

Την περασμένη Πέμπτη, ο 32χρονος έφυγε από το Παγκράτι με προορισμό τη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και θα παραλάμβανε τη βαλίτσα με την κοκαΐνη.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, την είχαν κρύψει σε έναν πεζόδρομο στην περιοχή και προφανώς μόνον ο 32χρονος γνώριζε την κρυψώνα. Όταν πήγε να την παραλάβει, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Πώς έγινε η σύλληψη της Πολυχρονοπούλου

Όταν οι αστυνομικοί, μαζί με εισαγγελέα, πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι, η πρώην παίκτρια ριάλιτι φέρεται να έβαλε τον σύρτη με την αλυσίδα.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, το μοντέλο έκλεισε την πόρτα ασφαλείας, με αποτέλεσμα εκείνοι να αναγκαστούν να την σπάσουν προκειμένου να μπουν μέσα.

Όταν πια μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την Πολυχρονοπούλου στην τουαλέτα, όπου οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε προλάβει να πετάξει ναρκωτικά.

Στο σπίτι βρήκαν 0,1 γρ. κοκαΐνης τα οποία ήταν κρυμμένα μέσα σε μπολ. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, τα μπολ μύριζαν χλωρίνη γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι έγινε προσπάθεια να καθαριστούν βεβιασμένα.

Η ηλεκτρονική ζυγαριά βρέθηκε κάτω από έπιπλα του σπιτιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ