Η εκρηκτική παρουσιάστρια “σπάει” τη σιωπή της για τη σέξι φωτογραφία που δημοσίευσε η Σπαρτάκ Μόσχας – ΦΩΤΟ

Η Γιούλια Ουσάκοβα ήταν από… τα καλύτερα που συνέβησαν εσχάτως στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο τραυματισμός της και η σέξι φωτογραφία που δημοσίευσε η Σπάρτακ Μόσχας για να ενημερώσει για την φυσική κατάσταση της, “άναψε” φωτιές.

Η παρουσιάστρια (έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την επίμαχη φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Σπάρτακ Μόσχας στον λογαριασμό της ομάδας στο twitter. Η Ουσάκοβα παρουσιάζει εκπομπή στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Υποστηρίζει ότι η κατάσταση παρερμηνεύθηκε και επιμένει ότι η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram και στη συνέχεια αναδημοσιεύθηκε στο twitter της ομάδας.

“Η κατάσταση παρερμηνεύθηκε. Κάποιος έγραψε ότι είμαι παίκτρια χόκεϊ, άλλος παίκτρια ποδοσφαίρου. Ο αμερικανικός Τύπος έγραψε ότι επιστρέφω στα παιχνίδια της ομάδας!” δήλωσε αποκλειστικά στο RT.

“Ειλικρινά, αυτή η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά σε ένα στούντιο, όπου πήγαινε για να κάνω αισθητικές επεμβάσεις. Εξεπλάγην όταν μια απλή φωτογραφία των οπισθίων μου προκάλεσε μια τέτοια δημόσια διαμάχη, διότι το instagram είναι γεμάτο με ανάλογες φωτογραφίες” δήλωσε η 28χρονη.

“Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να κάνει share τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο twitter, αλλά πιστεύω ότι η Σπάρτακ απλά εντυπωσιάστηκε από τα καλογυμνασμένα μου οπίσθια και πόσταραν την φωτογραφία χωρίς να έχουν πρόθεση να προκαλέσουν θέμα” συμπλήρωσε.

Η Ουσάκοβα ανέφερε ότι ο λογαριασμός της στο instagram κατακλύστηκε από κοπλιμέντα και κολακευτικά σχόλια, αφού η ανάρτηση της έγινε viral σε όλον τον πλανήτη.

“Έχω περάσει 10 χρόνια κάνοντας γυμναστική, γιατί να κρύψω το σώμα μου; Όχι δεν μπορώ να το δεχθώ. Φυσικά, δεν είμαι πορνομοντέλο, όπως με αποκάλεσαν κάποιοι. Δραστηριοποιούμε στη βιομηχανία του fitness και η καριέρα μου βασίζεται στο να προμοτάρω την σεξουαλικότητα μου και το όμορφο σώμα μου” τόνισε.

Πηγή: RT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ