Παπανικολάου: Είμαστε ομάδα

O Κώστας Παπανικολάου ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Πολωνίας, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα η Εθνική δεν έχει πετύχει τίποτα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ:

«Ήταν εξαιρετικός ο Παπαγιάννης, ο Σλούκας και ο Καλάθης, αλλά και όποιος πάτησε στο παρκέ. Ούτε διθυράμβους θέλουμε ούτε τίποτα».

Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Πώς θα μας κρίνετε είναι δική σας δουλειά. Είμαστε μία ομάδα με καλά και κακά, αλλά είμαστε μία ομάδα. Όλοι μαζί κρινόμαστε, απλά προχωράμε. Περάσαμε και είμαστε χαρούμενοι, αλλά απλά προχωράμε».

Για τον απολογισμό της πρώτης φάσης: «Τα νοκ άουτ ξεκίνησαν από σήμερα, πάμε να παίξουμε και το άλλο. Δεν κατακτήσαμε κάτι, πήραμε μία πρόκριση, έχουμε ένα πρώτο νοκ άουτ. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πώς έζησε το ματς: «Όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν υπήρχε άγχος αλλά θέληση. Ο χαρακτήρας βοήθησε για να κλειδώσουμε τη νίκη».

Για το ποσοστό στα τρίποντα: «Όταν μπουν τα πρώτα παίρνεις αυτοπεποίθηση και βρίσκεις ρυθμό όταν παίζεις σωστά. Δεν έχουμε κάνει κάτι, πήραμε την πρόκριση για την Τουρκία και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν θα γίνουμε πιο σκληροί με τη Λιθουανία: «Περάσαμε κι αυτός ήταν ο στόχος. Το 2014 χάσαμε ως πρώτοι από τη Σερβία. Θα φανεί στο παρκέ. Δεν είναι κανείς εδώ για διακοπές και για να σπαταλήσει δύο μήνες. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για τη φανέλα και τη χώρα που εκπροσωπούμε».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ