ΒΙΝΤΕΟ-Η…έκρηξη του Μουρίνιο

ΒΙΝΤΕΟ-Η…έκρηξη του Μουρίνιο

Τους… παράτησε στα «κρύα» του λουτρού! Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε έξαλλος, από τις επίμονες ερωτήσεις των Άγγλων ρεπόρτερ για τον αποκλεισμό του Κέβιν ντε Μπράινε, εν όψει του αγώνα με την Στεάουα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2η αγωνιστική) και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για την συγκεκριμένη επιλογή του. Άφησε εκτός τον Βέλγο άσο, και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν το γιατί, με επίμονο τρόπο, κάτι που εξόργισε τον «Special One».

«Εντυπωσιάζεστε από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται. Δεν επιλέχτηκε. Η απόφαση ήταν δική μου. Μόνο 11 μπορούν να παίξουν και π��οσπάθησα να αποφασίσω, με βάση την εικόνα που έχω από αυτά που κάνουν στο γήπεδο όταν παίζουν και στην προπόνηση», ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο και συμπλήρωσε: «Κάνω λάθη αλλά προσπαθώ να είμαι πάντα ειλικρινής. Ήμουν ειλικρινής με τον Μάτα για αυτά που έχει κάνει στην προπόνηση και στο ματς που έπαιξε, για αυτό παίζει. Δεν μου άρεσε το παιχνίδι του Κέβιν απέναντι στη Σουίντον και δεν μου άρεσε και ο τρόπος που έκανε προπόνηση. Αλλά ρωτάτε πάντα για αυτούς που δεν παίζουν. Ευχαριστώ»!

Στη συνέχεια ο προπονητής των «μπλε» σηκώθηκε από την καρέκλα του και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ να μιλήσει μόνος του.

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ