Κορωπί: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον ληστή των ΕΛΤΑ

Στιγμές τρόμου έζησαν νωρίς το πρωί οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ στο Κορωπί, εξαιτίας της απόπειρας ληστείας στο υποκατάστημα. Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι και μόλις είδε τον πρώτο υπάλληλο τον απείλησε με όπλο και τον έδεσε με τάιραπ.

Η απόπειρα ληστείας είχε αίσιο τέλος ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο δράστης μόλις κατάλαβε ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές τράπηκε σε φυγή. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν και έπειτα από μικρή καταδίωξη να τον συλλάβουν.

ΕΛΤΑ Κορωπί ληστεία

Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” εμφανίζεται ο δράστης να τρέχει προκειμένου να ξεφύγει από τους άνδρες της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται ο άνδρας φορά μαύρα ρούχα και σκούφο.

Ληστεία στα ΕΛΤΑ: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει – “Έτσι συνέλαβαν τον δράστη”

Αυτόπτης μάρτυρας στη ληστεία με ομηρία που έγινε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ Κορωπίου περιέγραψε όσα είδε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο” ανέφερε.

“Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν” πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ