Κορωπί: Πώς έγινε η απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ – Ο υπάλληλος κατάφερε να λυθεί

Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα ληστείας το πρωί στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί. Ο δράστης περίμενε τον πρώτο υπάλληλο, ο οποίος έφτασε γύρω στις 7:30 στην δουλειά του. Υπό την απειλή όπλου, τον ανάγκασε να ανοίξει την πόρτα και να μπουν μαζί μέσα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τον έδεσε με τάιρ-απ και άρχισε να ψάχνει στο εσωτερικό για χρήματα. Στο μεταξύ έφτασε στα ΕΛΤΑ και η Διευθύντρια του καταστήματος. Ο υπάλληλος, κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Ο δράστης κατάλαβε ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι άνδρες της ΔΙΑΣ είχαν ήδη φτάσει στο σημείο και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Ληστεία στα ΕΛΤΑ: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει – “Έτσι συνέλαβαν τον δράστη”

Αυτόπτης μάρτυρας στη ληστεία με ομηρία που έγινε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ Κορωπίου περιέγραψε όσα είδε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο” ανέφερε.

“Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ