Σοκ στη Ρόδο – Μαθήτρια κατέθεσε ότι διατηρούσε σχέση με καθηγητή της – ΦΩΤΟ

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί το ΑΤ Αρχαγγέλου, στη Ρόδο, καθώς αποκαλύφθηκε η σχέση 14χρονης μαθήτριας με τον 53χρονο καθηγητή της.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν η κοπέλα επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι της, μαζί με τον πατέρα της.

Εκεί την περίμενε ο 53χρονος εκπαιδευτικός, σε κατάσταση μέθης.

Όταν η κοπέλα με τον πατέρα της εμφανίστηκαν, ο 53χρονος την επέπληξε επειδή ήταν αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ο πατέρας του ζήτησε το λόγο και κάπως έτσι οξύνθηκαν τα πνεύματα και ακολούθησε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Την υπόθεση ανέλαβε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.Πηγή: dimokratiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ