“Άσπρισε” το κέντρο της Αθήνας από το χαλάζι – Χάος στους δρόμους – Διακοπές ρεύματος – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού, σήμερα Δευτέρα, όπου σύμφωνα με την πρόγνωση, αναμενόταν έντονη αστάθεια σε όλη τη χώρα με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Έντονη ήταν η χαλαζόπτωση στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε πολλές περιοχές της Αττικής προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, τόσο στην κυκλοφορία των οχημάτων όσο και στην ηλεκτροδότηση.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν αρκετές περιοχές, ενώ σύμφωνα με τη ΔΕΗ το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης θα επιλυθεί έως τις 18.00 σε Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι και Καματερό, ενώ έως τις 19.00 σε Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Νίκαια και Ρέντη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr η χαλαζόπτωση είναι τόσο ισχυρή που το έχει «στρώσει» στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. στην καρδιά της Αθήνας. Πρόκειται για εικόνες πρωτόγνωρες για τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά και άκρως αντιπροσωπευτικές της κακοκαιρίας που χτύπησε την πρωτεύουσα.

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στο Παλαιό Φάληρο.

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στον Ασπρόπυργο με αποτέλεσμα οι αυλές αλλά και τα σταθμευμένα οχήματα να γεμίσουν χαλάζι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr. Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στην περιοχή όπου ισχυρή είναι η χαλαζόπτωση και η βροχόπτωση.

Πολλοί δρόμοι στον Νέο Κόσμο μετατράπηκαν σε ποτάμια, όπως βλέπετε και στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Στο μεταξύ, εξαιτίας της κακοκαιρίας αυξημένη είναι η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της .Αττικής

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών -είσοδος), Λ. Κηφισού (από παραλιακή έως Αθηνών) από Πέτρου Ράλλη, Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από Φιλοθέη, Βασ. Σοφίας (άνοδος) από Σύνταγμα έως Χίλτον, Βασ. Σοφίας (κάθοδος), Βασ. Κωνσταντίνου, Σταδίου, Φιλελλήνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ