Μια γυναίκα “έκαψε” τον καθηγητή “Φακελάκη” – Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες από φοιτήτριες – ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος μετά την πεντάωρη απολογία του κρίθηκε ο καθηγητής «Φακελάκης». Ο καθηγητής με καλυμμένο το πρόσωπο του και χωρίς να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Σερρών, ενώ την ώρα που οδηγούνταν με χειροπέδες στο αυτοκίνητο της ασφάλειας αποδοκιμάστηκε έντονα από φοιτητές και απλούς πολίτες.

«Αρνούμαι κάθε κατηγορία. Δεν έχω σχέση με όσα μου προσάπτουν, είμαι αυστηρός και ότι κάνουν, το κάνουν για να με εκδικηθούν. Δεν έχω καμία σχέση με το φροντιστήριο» δήλωσε ο καθηγητής «Φακελάκης» κατά την πεντάωρη απολογία του. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, η οποία συνέδεσε τον καθηγητή με το φροντιστήριο.

Η γυναίκα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ότι «το φροντιστήριο άνοιγε μόνο στις εξεταστικές και μόνο για τα μαθήματα του συγκεκριμένου καθηγητή».

Νέες καταγγελίες στο φως

Την ίδια ώρα νέες καταγγελίες έρχονται στο φως. Φοιτήτριες του ΤΕΙ μιλώντας στον Alpha ανέφεραν τα όσα περνούσαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. «Εάν σε πάρει χαμπάρι και σε δει μετά είναι δύσκολα. Σε προειδοποιούν όλοι γι αυτό το θέμα και κοιτάς πως να περάσεις απαρατήρητος. Μόνο οι φοιτήτριες είχαν θέμα. Μας έλεγαν κοίτα πως θα ντυθείς, μην του γυαλίσεις και κοιτάξτε να περάσετε απαρατήρητες» ανέφερε μια φοιτήτρια, ενώ οι συμβουλές των παλαιότερων φοιτητών στις πρωτοετείς φοιτήτριες ήταν «κρύψου στις πίσω θέσεις, φρόντισε να περάσεις απαρατήρητη». Η αδερφή της φοιτήτριας η οποία φοιτούσε και αυτή στο ΤΕΙ αναγκάστηκε να αφήσει την πτυχιακή της. «Όταν κάποια στιγμή τον βρήκαν και του είπαν ότι κάτι θέλουμε να σας ρωτήσουμε εκείνος έλεγε “μπείτε στο αυτοκίνητο γιατί έχει κρύο”. Αυτό συνεχιζόταν κάθε φορά που τις έβλεπε και τα κορίτσια είπαν ότι εμείς δεν θα κάνουμε την πτυχιακή. Όταν υπάρχει τέτοια φήμη πως είναι δυνατόν να δίνεις σε αυτόν τον άνθρωπο εννιά μαθήματα» ανέφερε.

Από την άλλη πλευρά και άλλη φοιτήτρια αναφέρεται μέσω του Alpha στον καθηγητή «Φακελάκη». «Σταμάτησα από τη σχολή, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω οικονομικά σε αυτά που ζητούσε. Είτε θα έκανες τα γλυκά μάτια ή θα σου έκανε ιδιαίτερα με πάρα πολλά λεφτά. Σε έπαιρνε πιο εκεί και σου έλεγε ότι “είσαι αδύναμη” κλπ. Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή μου αλλά χαίρομαι που έστω και τώρα έληξε αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Alpha

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ