Αίσιο τέλος για τον 27χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι ηλικιωμένων – ΦΩΤΟ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 27χρονου άνδρα που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά, λόγω της κακοκαιρίας, στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Αυτή την ώρα έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον Real fm 97,8, η Πυροσβεστική έχει οπτική επαφή με τον νεαρό άνδρα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για τον άνδρα στις παρακάτω φωτογραφίες.

“Είναι σώος ο 27χρονος αγνοούμενος, η πυροσβεστική τον προσεγγίζει. Έχει επικοινωνία με την πυροσβεστική . Είναι όρθιος, δείχνει καλά αν και ταλαιπωρημένος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ο κ. Μπακογιάννης, γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας στο enikos.gr: Είναι μπροστά μας τον βλέπουμε – Προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε

Για τον εντοπισμό του 27χρονου αγνοούμενου από την πυροσβεστική στο Μαντούδι μίλησε στον enikos.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας αρμόδιος για την πολιτική προστασία Γιώργος Κωστόπουλος, που βρίσκεται στο σημείο που διεξάγονται οι έρευνες.

”Είναι μπροστά μας τον βλέπουμε. Προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε. Είχε καθίσει σε μία νησίδα ανάμεσα στα ρέματα”, δήλωσε ο κ. Κωστόπουλος.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες για τους υπόλοιπους αγνοούμενους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που φέρεται να χάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, καθώς κι ένας 73χρονος κτηνοτρόφος από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζώα του.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες.

Φωτο: lamiareport.gr, tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ