Σε βαθύ πένθος η Κοζάνη – Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος – ΦΩΤΟ

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κοζάνη από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, στον δρόμο Κοζάνης – Κρόκου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Στο όχημα επέβαιναν πέντε άτομα, ηλικίας από 16 ως 19 ετών.

Όπως αναφέρει το kozanilife.gr ο 19χρονος οδηγός και ο 17χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκαν νεκροί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από την σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου σε κολόνα της ΔΕΗ.

Ακόμη ένας 17χρονος συνεπιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή εσωτερική αιμορραγία και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών κατέληξε στη διάρκεια του χειρουργείου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμα άτομα.

Μία 16χρονη, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με πολλαπλές θλάσεις σε ζωτικά όργανα. Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή διεκομίσθη το πρωί της Παρασκευής στις 7.30 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Γεννηματάς και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά στον άλλο 17χρονο συνεπιβάτη του οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Καρυπίδης: Καλό παράδεισο στα παιδιά

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδη ανέφερε για το τραγικό δυστύχημα: «Εκφράζω εκ μέρους όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα στο χθεσινοβραδινό θανατηφόρο τροχαίο, στο 3ο χλμ. του δρόμου Κοζάνης – Κρόκου. Καλό Παράδεισο στα παιδιά, και Κουράγιο και Δύναμη στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων».

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό των τριών παιδιών, των μαθητών μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους τους. Ελπίζουμε για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: kozanilife.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ