Ο Αγγλούπας «παντρεύτηκε» στη ΓΑΔΑ

Δυο ημέρες προτού οδηγηθεί στις φυλακές Χίου, επισημοποίησε τη σχέση του με την αγαπημένη του, ο κατηγορούμενος για τη σπείρα με τις Ferrari, Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Ο 39χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του, Όλγα Ζαπουνίδου, στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δυο μέρες προτού μεταφερθεί στις φυλακές Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αγγλούπας έκανε έκπληξη το σύμφωνο συμβίωσης στην επί τουλάχιστον τέσσερα χρόνια σύντροφό του, η οποία του έχει συμπαρασταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο προχθές το απόγευμα.

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έμενε μαζί σε σπίτι στο Καβούρι.

Εκείνη εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεία με γυναικεία ενδύματα που ανήκει στην οικογένεια του 39χρονου και όσοι τους ξέρουν καλά, μιλούν για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι.

Η Όλγα Ζαπουνίδου ήταν μάλιστα εκείνη που βοήθησε τον Αλέξανδρο Αγγλούπα να γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά την περιπέτεια που είχε στα τέλη του 2011 με το αιματηρό σκηνικό στο σπίτι της αδελφής της τότε συντρόφου του Όλγας Φαρμάκη, όταν το όπλο του (που κατείχε νόμιμα) εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε στη βουβωνική χώρα τη Γωγώ Φαρμάκη.  

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:  

Επιμένει η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας – Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Ομπάμα και οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ