Εξέλιξη στο έγκλημα της Καλλιθέας- Τον έβαλαν ζωντανό μέσα στον καταψύκτη;

Φως στα αίτια του εγκλήματος στην Καλλιθέα με θύμα τον ναυτικό που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι του, επιχειρεί να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από δύο άτομα καταλήγουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως επικαλείται σε δημοσίευμά του η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.

Ο θάνατος του 63χρονου οφείλεται, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα σε ασφυξία καθώς οι δράστες του έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του με πετσέτα. Τα τραύματα που εντόπισε η ιατροδικαστής στο πρόσωπο και το πάνω μέρος του κεφαλιού δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη κατά την οποία ο ναυτικός δέχθηκε χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο.

Έτσι επιβεβαιώνονται οι υποψίες των αστυνομικών ότι η βασική ύποπτη- η καταζητούμενη Βουλγάρα σύζυγός του- δεν θα μπορούσε μόνη της να έχει διαπράξει το απεχθές έγκλημα.

«Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τον έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν, του έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τον φίμωσαν. Τον σήκωσαν και τον έβαλαν στην κατάψυξη. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να τα έκανε μόνη της μία γυναίκα», εκτιμούν αστυνομικοί.

Προκαλεί σοκ το γεγονός ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και εξεταστεί από τους αρμόδιους φορείς, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 63χρονος ναυτικός να τοποθετήθηκε στον καταψύκτη ενώ ήταν ακόμη ζωντανός!

Την τελική απάντηση σε αυτό το ενδεχόμενο αναμένεται να δώσουν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του ναυτικού, η γυναίκα έφυγε για Βουλγαρία μαζί με το ανήλικο παιδί της. Έκτοτε αναζητούνται τα ίχνη της.

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος

 

Δείτε επίσης:

Aναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για τον νεκρό που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα

Μυστήριο με πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ