Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τους δανειστές: Αν μείνουμε παθητικοί θα μας θάψουν ζωντανούς – ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν μείνουμε έτσι παθητικοί θα μας θάψουν ζωντανούς» είπε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος, σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες.

«Το γεράκι είναι πάνω από την Ελλάδα και περιμένει την ώρα» τόνισε ο Μητροπολίτης και πρόσθεσε πως «οι Έλληνες δεν είναι οι καλομαθημένοι της Ευρώπης, αλλά οι σκληραγωγημένοι στη φτώχεια».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας:

«Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική θα πρέπει να προβληματιστούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε καλά, θα πρέπει να προβληματιστούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε καλά. Μη παρασυρόμεθα από τις παπαγαλίες των πληρωμένων υπερασπιστών της Ευρώπης και των μνημονίων και όλων των δινών, τα οποία ο κόσμος τα καταλαβαίνει. Υπάρχουν και άνθρωποι που αγωνίζονται για την πατρίδα, αυτούς να τους στηρίζουμε και σε αυτούς είναι η ελπίδα μας, αλλά πάνω από όλους στο Θεό και στην πατρίδα. Έχουμε την δύναμη να πούμε ΌΧΙ σε εκείνους που θέλουν αν ισοπεδώσουν την ορθοδοξία μας; Να λέμε ΌΧΙ σε εκείνους που βάζουν μέσα στη Βουλή μας να ψηφιστούν αντιευαγγελικοί νόμοι; Έχουμε το κουράγιο να λέμε ΌΧΙ σε καθετί που βλάπτει τον λαό, βλάπτει τους θεσμούς, βλάπτει την εκκλησία; Εάν μείνουμε έτσι παθητικοί θα μας θάψουν ζωντανούς, διότι το γεράκι είναι πάνω από την Ελλάδα και περιμένει την ώρα, αλλά η Ελλάδα είναι απρόβλεπτη. Οι Έλληνες δεν είναι οι καλομαθημένοι της Ευρώπης, είναι οι σκληραγωγημένοι στη φτώχεια και σε πολλούς πολέμους και θα ξεγελαστούν και πάλι οι σκληροί της γης».   

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lamiastar.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που συγκλόνισε τους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στον πιλότο του F16 – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ