Ο δήμαρχος Σαλαμίνας για την 73χρονη που “έγραψε” η τροχαία

Ο δήμαρχος Σαλαμίνας για την 73χρονη που “έγραψε” η τροχαία 

 

Την «πλήρη αναλγησία» και την «έλλειψη ανθρώπινης αντιμετώπισης» από τη Διεύθυνση Τροχαίας Σαλαμίνας καταγγέλλει ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, με αφορμή πρόστιμο που επιβλήθηκε σε ηλικιωμένη δημότη του νησιού…

Διαβάστε την καταγγελία:

«Με λύπη και αγανάκτηση πρόσφατα διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά την πλήρη αναλγησία και την παντελή έλλειψη ανθρώπινης αντιμετώπισης από τη Διεύθυνση Τροχαίας Σαλαμίνας η οποία από Αρχή που υπηρετεί τον πολίτη σταδιακά μεταβάλλεται σε στυγνό κυνηγό κεφαλών.

Σε περιστατικό που διαδραματίστηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στο νησί μας, μια γυναίκα 73 ετών επιχείρησε να διασχίσει πεζή τη λεωφόρο Σαλαμίνος στο ύψος του ‘Σαρωνίς’ χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος για τους πεζούς. Την ώρα εκείνη η ηλικιωμένη γυναίκα είχε την ατυχία να γίνει αντιληπτή από τροχονόμο της τοπικής διεύθυνσης Τροχαίας με αποτέλεσμα εκείνος, τηρώντας το νόμο κατά γράμμα και εξαντλώντας κάθε ανθρωπίνως δυνατό περιθώριο, να της επιβάλλει πρόστιμο ύψους 40 ευρώ. Σημειώνεται δε ότι μετά την παράβαση η 73χρονη έκανε σε όλους τους τόνους γνωστό στον αστυνομικό της Τροχαίας ότι λόγω της οικονομικής της κατάστασης αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο που της επεβλήθη.

Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά της Τροχαίας Σαλαμίνας η οποία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τη χώρα και τους πολίτες αποφασίζει να τηρήσει επιλεκτικά το γράμμα του νόμου ισορροπώντας άτσαλα ανάμεσα στην νομιμότητα και στην κατάχρηση εξουσίας».

Φωτογραφία από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 73χρονη:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ