Παπαχριστόπουλος στον Real FM 97,8: Λάθος μεγατόνων οι δηλώσεις Κατσίκη

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον Real Fm και στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κατσίκη, τις χαρακτήρισε ως «λάθος μεγατόνων».

«Δεν μου αρέσει να κανιβαλίζω εκ του ασφαλούς. Οι δηλώσεις του κ. Κατσίκη είναι ένα λάθος μεγατόνων. Στην εξωτερική πολιτική πρέπει να είμαστε προσεκτικοί Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να καθορίσει ούτε τη δική μας εξωτερική πολιτική, ούτε και της Τουρκίας. Σας ξαναλέω ότι είναι ολέθριο λάθος».

Στη συνέχεια ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στο καθεστώς που υπάρχει στην Τουρκία σχολίασε ότι υπάρχουν φυλακισμένοι περίπου 70.000 άνθρωποι, ενώ πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν μερικές ακόμα δεκαετίες για να προχωρήσει μπροστά η Τουρκία.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ, είπε ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος ενώ σημείωσε ότι «πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που είπε ο Πολάκης».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι υπάρχει μια επιστολή που κατασχέθηκε από τους εισαγγελείς και περιέχεται μέσα στη δικογραφία και μιλάει για τη νυν ηγεσία. Σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο «υπάρχουν στοιχεία για το τι είχε προγραμματίσει η Novartis και τι έγινε στο τέλος. Όλοι οι υπολογισμοί είχαν επιτυχία σχεδόν 100%»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ