Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει απαράδεκτη την επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές της Χίου

Απαράδεκτη και αψυχολόγητη χαρακτηρίζει την επίθεση των ΜΑΤ σε κατοίκους των Ταμπάκικων της Χίου, το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου 2016, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αφού καταδικάζει την επίθεση, εκφράζει την άποψη ότι «το πρόγραμμα όπως έχει αποφασιστεί βάσει της συμφωνίας θα εφαρμοστεί» και τονίζει ότι πρέπει να επιδειχθεί ψυχραιμία από όλους «και πιστεύω ότι στα προσεχή 24ωρα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί».

Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδυνή σύσκεψη, που συγκάλεσε στη Χίο η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο κ. Μιχαηλίδης επισημαίνει ότι «η συντονίστρια κα Αρσενοπούλου που έχει και την αρμοδιότητα για το συντονισμό όλων των ενεργειών για την αντιμετώπιση του ζητήματος ουδέποτε κλήθηκε στη σύσκεψη υπό την κα Περιφερειάρχη. Την κα Αρσενοπούλου την αναπληρώνει μάλιστα ο δεύτερος υπάλληλος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επομένως, η μη πρόσκλησή της αφορά αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία της σύσκεψης».

Σε ό,τι δε αφορά την δική του απουσία από την σύσκεψη τονίζει ότι «απουσίαζα λόγω σοβαρού και ανυπέρβλητου προβλήματος το οποίο έχει να κάνει με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και βεβαίως επιστρέφω ταχύτατα στη Χίο».

Πηγή: astraparis.gr

Διαβάστε επίσης:

Έφυγαν από τη Χίο 66 μετανάστες για την Τουρκία

Οδομαχίες ΜΑΤ με κατοίκους στη Χίο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ