Καρχιμάκης: Γιατί σύντροφοι;

Τον μεθοδευμένο διορισμό μελών στην ΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, επισημαίνοντας πως «το καταστατικό δεν μπορεί να γίνεται ακορντεόν».... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καρχιμάκης: Γιατί σύντροφοι;

 

Τον μεθοδευμένο διορισμό μελών στην ΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, επισημαίνοντας πως «το καταστατικό δεν μπορει να γίνεται ακορντεόν».

 

Ο κ. Καρχιμάκης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τόνισε: «Δεν μπορεί σε εκλεγμένο όργανο σύντροφοι να φυτεύονται διορισμένοι».

 

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Καρχιμάκη:

 

«Γιατί σύντροφοι μεθοδεύετε να διορίσετε την ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού) ακυρώνοντας τους ήδη εκλεγμένους απο το εθνικο συμβούλιο με το αστήρικτο και αδικαιολόγητικο επιχείρημα ότι ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ, Γ. Ανωμεριτης είναι επικεφαλής του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμενος Πειραιώς) και έχει ασυμβίβαστο και διάφορες αλλες ισως αβάσιμες εφευρέσεις.

 

Όταν ο Γ. Ανωμεριτης ως πρόεδρος της ΕΚΑΠ εγγυήθηκε μαζί με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη, πιστοποιήσε και επικύρωσε την εκλογή του Προέδρου στις 18 Μαρτίου, τότε δεν ήταν επικεφαλής του ΟΛΠ; Μάλλον απ’ ότι θυμάμαι ήταν.

 

Τότε δεν είχε ασυμβίβαστο;

Σύντροφοι, δεν μπορεί να συνεχίζεται να γίνεται επιλεκτική εφαρμογή του καταστατικού.

Δεν μπορει να υπάρχει καταστατικό κατα περίπτωση ή καταστατικό διαφορετικών ταχυτήτων.

Το καταστατικό επιτέλους δεν μπορει να γίνεται ακορντεόν.

Δεν μπορεί σε εκλεγμένο όργανο σύντροφοι να φυτεύονται διορισμένοι».

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.