Ο Σ. Παπαδόπουλος για την κρίση!

Με μία συνέντευξη-ποταμό ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει στο Prismanews.gr για την οικονομική κρίση, τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση, για τους νέους και το πως μπορούμε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιφέρεια, παρουσιάζοντας το γνωστό έργο του Ντάριο Φο Η Κωμωδία Του Τυχαίου Θανάτου Ενός Αναρχικού, με μεγάλη επιτυχία.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, αυτή η ανόητη νεοπλουτία και η πηχτή βλακεία μας έφεραν σε αυτό το σημείο… Είχαμε χάσει τη μπάλα. Κάποιοι πίστευαν πως χωρίς να δουλεύουν θα έπρεπε να έχουν ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια και χρήμα…

Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην σημερινή εικόνα του νεοέλληνα, αλλά και απέναντι σε όσους εξακολουθούν να επιμένουν σε πρακτικές του παρελθόντος. Κάποιοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται… Το “Εγώ” έχει πεθάνει πρέπει να κοιτάξουμε το εμείς, λέει χαρακτηριστικά…

Χειμαρρώδης για την σημερινή εικόνα της τηλεόρασης, για την εμμονή των καναλιών στα τούρκικα σήριαλ, αλλα και απέναντι σε όσους ακολούθησαν το συγκεκριμένο επάγγελμα με μοναδικό γνώμονα την προβολή τους μέσα από την μικρή οθόνη.

Παράλληλα, αναφέρεται στα μελλοντικά του σχέδια στο θέατρο και στη νέα παράσταση που θα ανεβάσει, έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ