Διάσημη τραγουδίστρια θέλει να ρίξει κλωτσιά στον Γουάινστιν

Για την πολιτική, τη μετανάστευση, αλλά και τα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος μίλησε η διάσημη τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα της Ιταλίας Ραφαέλα Καρά στην εφημερίδα «El Pais».

«Μπορεί να έβγαινες για ποτό ή φαγητό, αλλά τέτοια συμβάντα δεν τα ήξερα. Και κοιτάξτε, σας λέω επίσης ότι μπορείς να γίνεις διάσημος, μερικές φορές, με το να πηγαίνεις με τους πάντες στο κρεβάτι, μερικές φορές, όμως, όχι. Αλλά αν δεν το θέλεις δεν το κάνεις. Κάθε ένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μπορεί να φοβάται. Εγώ θα κλωτσούσα τον Γουάινστιν στα επίμαχα, ευαίσθητα σημεία» δήλωσε η Ραφαέλα Καρά.

Για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας η διάσημη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είπε ότι «το να κλείσουμε τις εισόδους στη χώρα δεν είναι σωστό. Αλλά και η Μάλτα λέει ότι δεν τους θέλει. Τώρα ο Σαλβίνι αποτελεί τη φωνή του 60% των Ιταλών που δεν θέλουν τους μετανάστες να τους βλέπουν στο δρόμο. Νομίζω ότι ένας πιο ήρεμος διάλογος θα ήταν το καλύτερο. Είναι πολύ μαχητικός, ναι. Είναι όμως σαφές ότι δεν μπορούμε να έχουμε όλη την Αφρική στην Ιταλία».

Πάντως είπε ότι δεν είναι ψηφοφόρος του κυβερνητικού συνασπισμού της Λίγκα με το Κίνημα των 5 Αστέρων, όμως εξέφρασε την ελπίδα αυτά που θα κάνουν να είναι για το καλό της χώρας, αφού οι Ιταλοί ήθελαν μία αλλαγή, ενώ αναφέρθηκε και στον Ματέο Ρέντζι, ο οποίος είπε, απογοήτευσε το λαό και δεν ασχολήθηκε με τους φτωχούς της Ιταλίας.

Η Ιταλίδα σταρ ανέφερε ότι θα ήθελε να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο για να του μιλήσει για τις εκτρώσεις. «Αν γνωρίζεις ότι το παιδί που θα γεννήσεις θα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας κι αυτό το ξέρεις από νωρίς, θα προτιμούσατε να το γεννήσετε;», αναρωτήθηκε η Ραφαέλα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι η Καθολική Εκκλησία θα πρέπει να επιτρέψει τις εκτρώσεις που γίνονται για «λόγους υγείας».

Είπε όμως ότι αγαπάει τον Ποντίφικα και προσεύχεται στο Θεό να τον έχει καλά και να τον προστατεύει γιατί φοβάται μήπως του συμβεί κάτι κακό, καθώς κάνει μία μεγάλη εκστρατεία για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Πηγή πληροφοριών: El Pais, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ