Λίγο πριν από τον τελικό – Αυτές είναι οι διαφορές του φετινού Survivor από το περσινό

Εν αναμονή του επεισοδίου των προημιτελικών του survivor 2018, το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά- σιγά στο τέλος του. Την Παρασκευή θα γνωρίζουμε ποιος από τους τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης έχουν πάρει ήδη τα εισιτήριά τους για τον ημιτελικό της Πέμπτης μετά τον αγώνα της Τρίτης, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης για να μάθουν ποια από τις δύο θα περάσει στον ημιτελικό.

Ας θυμηθούμε στο σημείο αυτό τα αποτελέσματα του περσινού ριάλιτι επιβίωσης και τις διαφορές που συναντήσαμε.

Στο survivor 2017, οι παίκτες που επικράτησαν και έφτασαν μέχρι την φάση του προημιτελικού ήταν τέσσερις άνδρες, τρεις από την ομάδα των Μαχητών (Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ,Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασσάλος) και ένας από την ομάδα των Διασήμων (Γιώργος Αγγελόπουλος) ο οποίος στην αρχή ανήκε στους Μαχητές.

Έτσι λοιπόν, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ,Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασσάλος από την ομάδα των Μαχητών και Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των Διασήμων, έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του παιχνιδιού. Στον τελικό ο Γιώργος Αγγελόπουλος επικράτησε του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και κέρδισε τις 100.000 ευρώ.

Όπως άλλωστε συνηθίζει να λέει και ο Σάκης Τανιμανίδης ”το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών”, βλέπουμε ότι φέτος η μάχη θα δοθεί μεταξύ τριών γυναικών και ενός άνδρα. Να υπενθυμίσουμε ότι τρεις εκ των τεσσάρων παικτών( Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά και Βιργινία Δικαιούλια) προέρχονται από την ομάδα των Μαχητών, ενώ μόνο η αθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα ανήκε εξ αρχής στην ομάδα των Διασήμων.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιος από τους τέσσερις παίκτες, άντρας ή γυναίκα, Μαχητής ή Διάσημος, θα είναι ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου που στον τελικό της Παρασκευής θα πάρει και τις 100.000 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ