Όταν ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν – Καρέ – καρέ ο παραμυθένιος γάμος τους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς. Τοπριγκιπικό ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και αυτό που σίγουρα δεν μπορούσαν να κρύψουν (και γιατί να το κάνουν άλλωστε) ήταν ο έρωτάς τους…

Μετά το τέλος της τελετής, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βγήκαν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και μπροστά στο πλήθος έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Ένα φιλί γεμάτο πάθος, έξω από τα αυστηρά πρωτόκολλα που επιβάλει το παλάτι.

Το πλήθος άρχισε να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Το μεταξωτό νυφικό Givenchy της Μέγκαν που έγινε fashion icon – Η ουρά, το πέπλο και τα κεντημένα λουλούδια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξε ένα λευκό μεταξωτό νυφικόπου σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy.

Ταυτόχρονα απλό και κομψό, το νυφικό τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της 36χρονης Αμερικανίδας, με τη λαιμόκοψη που έφθανε έως τους ώμους, τα τρουά-καρ μανίκια, τη σχετικά κοντή ουρά και το μακρύ πέπλο με κέντημα.

Μετά τη γνωριμία της με την Κέλερ στις αρχές του 2018, η Μέγκαν, λάτρης της μόδας, επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της γι αυτό το νυφικό με “αισθητική διαχρονική και κομψή”, αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον, της επίσημης κατοικίας του πρίγκιπα Χάρι. Με την επιλογή της Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η νέα δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να υπογραμμίσει την επιτυχία μιας “ταλαντούχας και παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας μόδας”, προσθέτουν τα Ανάκτορα.

Σύμφωνα με την επιθυμία της Μέγκαν, το πέπλο μήκους πέντε μέτρων ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Η νύφη πρόσθεσε επίσης δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται.

Η Μέγκαν φορούσε παπούτσια επίσης του γαλλικού οίκου Givenchy και ένα διαμαντένιο διάδημα του 1932 που της δάνεισε η βασίλισσα Ελίζαμπεθ Β’, η γιαγιά του Χάρι. Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της ήταν του οίκου Cartier. ‘Οσο για τον γαμπρό, φορούσε στολή την οποία στόλιζαν στο στήθος ένα διακριτικό την πολεμικής αεροπορίας –που έλαβε ο πρίγκιπας όταν ήταν πιλότος ελικοπτέρων Apache στον στρατό– και ένα μετάλλιο που θυμίζει τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Η συγκίνηση του πρίγκιπα Χάρι – Τα πρώτα λόγια του μόλις αντίκρισε τη Μέγκαν ντυμένη στα λευκά – ΦΩΤΟ

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι τη στιγμή που αντίκρισε τη Μέγκαν ντυμένη νύφη. “Είσαι πανέμορφη… Μου έλειψες”, ήταν τα πρώτα λόγια που της είπε, μόλις η αγαπημένη του έφτασε μπροστά στο ιερό. Το ζευγάρι αντάλλαξε χαμόγελα και η όμορφη τελετή ξεκίνησε…

Η είσοδος της Μέγκαν στην εκκλησία, ο Πρίγκιπας Κάρολος που τη συνόδευσε και τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας του ζευγαριού- ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκαν Μάρκλ έλαμπε στο πανέμορφο νυφικό της και ο γαμπρός στεκόταν ιδιαίτερα συγκινημένος δίπλα της. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την είσοδο της Μέγκαν στην εκκλησία και τη στιγμή που στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο, μπροστά στο ιερό.

Η Μέγκαν έκανε την έκπληξη- Το νυφικό που επέλεξε να φορέσει- ΦΩΤΟ

Και η νύφη φόρεσε… Givenchy. Η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε από το αυτοκίνητο, μπροστά από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίσδορ το πρωί του Σαββάτου, με ένα εκθαμβωτικό και συνάμα πολύ απλό νυφικό του οίκου Givenchy. Το μακρύ της πέπλο συμπλήρωνε την εμφάνισή της, το οποίο κρατούσαν δύο αγοράκια από τα συνολικά 10 που είχε επιλέξει για παρανυφάκια της, ενώ φορούσε και μια τιάρα γεμάτη διαμάντια, την οποία της δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ και η οποία ανήκει στην βασιλική οικογένεια από το 1932.

Βέρα από χρυσό Ουαλίας για τη Μέγκαν – Σε τι διαφέρει από αυτήν του πρίγκιπα Χάρι

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας για τον γάμο της με τον εγγονό της Ελισάβετ Β΄πρίγκιπα Χάρι. Η βέρα του πρίγκιπα θα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν. Ο χρυσός Ουαλίας εξορύσσεται στο βόρειο και νότιο τμήμα της βρετανικής αυτής περιοχής και είναι ιδιαίτερα ακριβός λόγω της προέλευσής του και της σπανιότητάς του.

Η άφιξη του πρίγκιπα Χάρι στην εκκλησία – ΦΩΤΟ

Η Μέγκαν Μαρκλ αναχώρησε με λιμουζίνα για το παρεκκλήσι στο Ουίνδσορ συνοδευόμενη από την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, συνοδευόμενος από τον αδελφό του Ουίλιαμ, έφθασε πεζός στο παρεκκλήσι. Η βρετανική βασιλική οικογένεια, μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών και διασημότητες γέμισαν το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Βρετανία, έναν λαμπερό γάμο στον παλαιότερο κατοικημένο πύργο του κόσμου.

Μάνα είναι μόνο μία – Πλάνταξε στο κλάμα η μητέρα της Μέγκαν στον πριγκιπικό γάμο – ΦΩΤΟ

Ποια μάνα δεν ονειρεύεται τη στιγμή που θα δει την κόρη τηςντυμένη νύφη

Ακόμα και αν η κόρη σου…νυμφεύεται πρίγκιπα και μάλιστα τον πρίγκιπα Χάρι, η θύελλα των συναισθημάτων επιβάλλει το δικό της τέμπο.

Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ούτε η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η Doria Ragland η οποία πλάνταξε στο κλάμα…

Έλαμψε δια της απουσίας του ο πατέρας της νύφης – Είδε τον πριγκιπικό γάμο της Μέγκαν…από την τηλεόραση

“Συγκινητικός και χαρούμενος” ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, όπως δήλωσε ο πατέρας της νύφης, ο οποίος παρακολούθησε τον γάμο της κόρης του στην τηλεόραση από την Καλιφόρνια, εκφράζοντας περηφάνια για το ευτυχές γεγονός και τη λύπη του δεν μπόρεσε να παραστεί.

Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη, δείχνει πολύ ευτυχισμένη”, δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ στον ειδησεογραφικό ιστότοπο της σόουμπιζ ΤΜΖ, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα. “Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, τούς εύχομαι κάθε ευτυχία”, δήλωσε ο 73χρονος Αμερικανός.

Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της επέμβασης στην καρδιά, η παρουσία του Τόμας Μαρκλ στον γάμο αμφισβητείτο λόγω μιας αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν να ετοιμάζεται για τον γάμο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε γι’ αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που διαμαρτυρόταν ότι παρενοχλείτο από τους παπαράτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ