Σοκ στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε ο πρωταγωνιστής του “Glee” Μαρκ Σάλινγκ – Ήταν μόνο 35 ετών

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση της αυτοκτονίας του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς “Glee”, Μαρκ Σάλινγκ. Σύμφωνα με το TMZ, ο 35χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δικτύου, ο Μαρκ Σάλινγκ φέρεται να απαγχονίστηκε. Το πτώμα του βρέθηκε σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ κοντά στο σπίτι του, ενώ παραμένει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της αυτοψίας από τους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι ο Σάλινγκ είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πριν από λίγο καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές, καθώς παραδέχθηκε την ενοχή του και ανέμενε την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ποινή του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Μαρκ Σάλινγκ πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, που δημοσιεύτηκε στο Blast και προσθέτει:

«Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα Η οικογένεια Σάλινγκ αναφέρει επίσης πως εκτιμά την υποστήριξη που έχει λάβει και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της την στιγμή αυτή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ