Η Μέρκελ κάνει τα ψώνια της όπως μια κλασική νοικοκυρά – ΦΩΤΟ

Εκτός από καγκελάριος της Γερμανίας, η κυρία Μέρκελ είναι και μια κλασική νοικοκυρά, που στον ελεύθερο χρόνο της, αρέσκεται στο να καταπιάνεται με τις κατάλληλες αγορές για να μην λείπει ποτέ τίποτα από το σπίτι της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη σε σουπερμάρκετ στο Βερολίνο, όπου είχε επισπεύσει, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Ένας ανταποκριτής του περιοδικού TIME ,ο Σάιμον Σούστε, ο οποίος έτυχε να κάνει την ίδια ώρα τα ψώνια του στο συγκεκριμένο κατάστημα φωτογράφισε τη Γερμανίδα καγκελάριο τη στιγμή που περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να πληρώσει μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες. Στην φωτογραφία απεικονίζονται και οι δύο σωματοφύλακες που συνόδευαν την κυρία Μέρκελ και την περίμεναν καρτερικά, μέχρι να τελειώσει τα ψώνια της.

Ο δημοσιογράφος ευθύς αμέσως δημοσίευσε τη φωτογραφία της καγκελαρίου στο Twitter και επισήμανε, πως η Γερμανίδα επισκέπτεται συχνά το συγκεκριμένο κατάστημα, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις των πελατών, σύμφωνα με τον Σάιμον Σούστερ, όλοι έδειχναν ανεπηρέαστοι από την επίσκεψη της Άνγκελας Μέρκελ στο σουπερμαρκετ ,ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που επιχείρησε να τη βγάλει φωτογραφία.

Να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός συλλαμβάνει την καγκελάριο να επιδίδεται σε δραστηριότητες που απολαμβάνει η κάθε γυναίκα νοικοκυρά.

 

Δείτε τη φώτο εδώ:

Πηγή:nos.nl

Διαβάστε επίσης:

Reuters: Στον αέρα η κατασκευή του Turkish Stream

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ