Νέο σενάριο για ερωτική απογοήτευση του συγκυβερνήτη του Airbus

Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αεροπορική τραγωδία της Germanwings που έκοψε το νήμα της ζωής σε 150 ανθρώπους.

Σύμφωνα με την dailymail, η οποία δημοσιεύει και νέες φωτογραφίες του 28χρονου Γερμανού πιλότου, Αντρέας Λούμπιτς, φέρνει στο φως ένα νέο σενάριο το οποίο σοκάρει. 

Ο συγκυβερνήτης του Airbus A320 της Germanwings που πήρε την απόφαση να ρίξει το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις και να σκοτώσει 149 ανθρώπους, σύμφωνα με το νέο σενάριο, είχε χωρίσει πρόσφατα από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε και δεν μπόρεσε να αντέξει τον χωρισμό.

Η νέα θεωρία έρχεται μετά από τέσσερις ώρες ερευνών στο διαμέρισμα του 28χρονου πιλότου, ένα σπίτι το οποίο λέγεται πως μοιραζόταν με τη φίλη του, ενώ έρευνες έγιναν και στο πατρικό του σπίτι στο Μοντεμπάουρ, όπου έμενε συχνά και ο Λούμπιτς μαζί με τους γονείς του.

Μάλιστα, άλλα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για μια σημαντική ανακάλυψη από τις έρευνες στο σπίτι του, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν αποκαλύψει τι ακριβώς είναι. Ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι σημείωμα αυτοκτονίας.

Η τελευταία φωτογραφία από επιβάτη του Airbus

Ρίγος και ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ένας Ιρανός αθλητικογράφος πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο Airbus της Germanwings. Ο λόγος για τον Χουσεϊν Τζαβάντι, ο οποίος βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να καλύψει το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ.

Λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο Airbus, ο Ιρανός αθλητικογράφος έβγαλε μια φωτογραφία από το παράθυρο του ξενοδοχείο όπου διέμενε, με φόντο την φωτισμένη Βαρκελώνη. Δεν μπορούσε βέβαια να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία πτήση της ζωής του.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση “βόμβα” για το Airbus: Ίσως να μην ήταν αυτοκτονία

Τα μηνύματα Γερμανίδας μαθήτριας κατά τη διάρκεια της πτήσης

Σοκάρει η αποκάλυψη: Αυτός είναι ο 28χρονος πιλότος που έριξε το Airbus στις Άλπεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε θύμα του Airbus

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ