Τα καλύτερα λέει ο Λουκάς

Το εγκώμιο του Ευάγγελου Βενιζέλου έπλεξε ο Λουκάς Παπαδήμος πριν από λίγο ανοίγοντας την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Είχαμε πολύτιμη συνεργασία στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής και εξαιρετική συνεργασία», τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:  «Η ελληνική οικονομία κινείται σε πιο στέρεο έδαφος και εισέρχεται σε μια νέα φάση θετικών προοπτικών.  Ελήφθησαν δύσκολες αποφάσεις με επώδυνες συνέπειες για μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Απαραίτητες, όμως, για τη σταθερότητα και τη θέση της χώρας στο ευρώ».Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Παπαδήμο για τα καλά του λόγια και πρόσθεσε: «Διαπραγματευτήκαμε σε δύσκολες συνθήκες και δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Τα συγχαρητήρια του στο νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε, στην παρέμβασή του, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και υπογράμμισε πώς “είναι αμοιβαίος ο σεβασμός”, για να προσθέσει: “Αυτή η κυβέρνηση αφήνει ως κληρονομιά την εθνική συνεννόηση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ