Τα ζώδια του Απριλίου

Τα ζώδια του Απριλίου

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

 

•Ποιοι θα έχουν την αίσθηση της πίεσης, θα αισθανθούν περισσότερο τα όρια / τα εμπόδια της εποχής, αλλά και θα βιώνουν μια κατάσταση κατήφειας σε ορισμένες στιγμές του Απριλίου?

Είστε εσείς  (σταθεροί και παρορμητικοί) που γεννηθήκατε στις 13/5, 15/8, 14/11, 11/2, 28/3, 29/6, 30/9, 29/12.

•Ποιοι οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί/ ές και έτοιμοι /ες μπροστά σε συνθήκες που δημιουργούν την αίσθηση της ασθενικότητας / διάψευσης προσδοκιών / ματαίωσης / επικίνδυνης εξιδανίκευσης?

Είστε εσείς (παρορμητικοί και μεταβλητοί) που γεννηθήκατε στις 11/4, 11/1, 13/7, 14/10, 27/5, 29/8, 28/11, 25/2.

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Το μενού του Απριλίου περιλαμβάνει αλλαγές για πολλούς εξ’ υμών, αλλαγές για κάποιους στο περιβάλλον και για άλλους σε θέματα σχέσεων/ συνεργασιών. Περισσότερο η τάση αυτή αφορά εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 30/3-3/4 και κοντά στις 15/4, οι οποίοι/ ες καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση, να ελέγχετε τα νεύρα σας και να συμπαραστέκεστε σε οικείους που ενδεχομένως θα έχουν ανάγκη. Μπερδέματα και διλήμματα στα ερωτικά κρίνονται πιθανά, την ίδια στιγμή όπου η ρευστότητα / ανασφάλεια / αβεβαιότητα χαρακτηρίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις συνολικά. Επαφές και μετακινήσεις κρίνονται αναμενόμενες, όπως και μια ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Κάποιες στιγμές θα νιώσετε προστατευμένοι/ ες σε κάτι δύσκολο, ακόμα κι από ανθρώπους ή συμπτώσεις που δεν υπολογίζατε. Από τις 23/4 και εξής, μάλλον γίνεστε πιο πρακτικοί/ ές και εστιάζετε στα υλικά αποκτήματα και στις προσπάθειες επαύξησης των εσόδων.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο μήνας που ακολουθεί ενέχει ενδιαφέρον, διότι οι φίλοι, οι συλλογικοί χώροι και οι κοινοί στόχοι με συνεργάτες και συνοδοιπόρους βρίσκονται στο προσκήνιο και υποστηρίζουν τις προσωπικές σας προσδοκίες με κάποιον τρόπο. Ρευστότητα, εκνευρισμός ή αλλαγές κρίνονται αναμενόμενα στην καθημερινή ρουτίνα (στην εργασία ή στο σπίτι), ενώ καλό θα είναι να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση είτε τους οικείους, εφόσον προκύψει λόγος. Παρασκηνιακές επαφές αναδιαμορφώνουν το τοπίο σε μια σειρά από θέματα στη ζωή σας αυτήν την εποχή. Ένα νέο κεφάλαιο ανατέλλει για τη συνέχεια (από τις 29/4) , κυρίως όσον αφορά σχέσεις  / συνεργασίες / περιβάλλον. Ακόμα κι εν μέσω δυσκολιών, εσείς που έχετε γενέθλια στο τέλος Απριλίου, θεωρήστε πως η τράπουλα… ξαναμοιράζεται. Έξυπνο από την πλευρά σας θα είναι να αξιοποιήσετε εκ των προτέρων «τα χαρτιά» που θα σας δοθούν γύρω στις 13/4.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ο Απρίλιος κρίνεται ουδέτερος ή ευνοϊκός για πολλούς Διδύμους. Ο Άρης, ακόμα και σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά, σας ξαναφέρνει μπροστά σε ευκαιρίες που προέκυψαν κατά τον Ιανουάριο. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 15/6, τότε υπολογίστε στην ολοκλήρωση μιας υπόθεσης με επιτυχία. Επίσης, δεν είστε λίγοι / ες εσείς που θα βρεθείτε μπροστά σε αλλαγές (επί της ουσίας για το καλό σας), εφόσον γεννηθήκατε γύρω στην 1/6. Τόσο  σε επαγγελματικά / οικονομικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, μπορείτε να θεωρείτε πως το ζώδιό σας αγκαλιάζεται από εύνοια. Συνεπώς, δουλέψτε μεθοδικά και στοχεύστε στη χαρά τηρώντας ένα κοινωνικό κι αισιόδοξο προφίλ προς τον κόσμο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ο μήνας που ακολουθεί φαίνεται ανατρεπτικός / διαφορετικός για πολλούς εξ’ υμών. Κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στην 1-5/7 και κοντά στις 17/7, θεωρήστε πως οι αλλαγές είτε ακόμα και οι εντάσεις βρίσκονται προ των πυλών. Σπίτι, οικογένεια, αλλά και καριέρα απορροφούν εν πολλοίς την προσοχή σας και αποτελούν τομείς που υπόκεινται ενδεχομένως σε μεταβολή. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη φροντίζει ώστε να έχετε την απαραίτητη τύχη, προστασία κι αισιοδοξία και να τα καταφέρνετε όπως πρέπει σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, διαγωνισμούς, σπουδές, διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις και γενικότερα με τα όνειρα που αποτελούν πυξίδα του δρόμου σας σε τούτη τη ζωή. Κάποιοι/ ες ενδεχομένως θα βρεθείτε σ’ ένα σταυροδρόμι αποφάσεων ή συγκυριών που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια της προσωπικής ή επαγγελματικής σας πορείας.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Απρίλιος για το ζώδιό σας, υπό την έννοια ότι η επικοινωνία, η εμπορική συνδιαλλαγή, τα ταξίδια, οι διαγωνισμοί, οι σπουδές, οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες προχωρούν με θετικές προδιαγραφές (στο χρονικό διάστημα 7-22/4). Βεβαίως, η θέση της Αφροδίτης δημιουργεί υπόνοιες για ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά, όχι ωστόσο τα προερχόμενα από τη δουλειά και τον κόπο σας, αλλά από άλλες πηγές (οικονομικές βοήθειες, δάνεια, κληρονομιές κλπ.).  Καλό θα είναι ορισμένοι/ ες να προσέξετε τα λόγια που ενίοτε γίνονται πικρά και πληγώνουν, αλλά και τις παρεξηγήσεις που βραχυκυκλώνουν σχέσεις / συνεργασίες. Μια νέα εποχή ανατέλλει (ακόμα κι εν μέσω δυσκολιών) ως προς την οικογένεια ή την καριέρα σας με την ηλιακή έκλειψη (στις 29/4), κάτι που αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε γύρω στην 1/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προδιαγράφονται για τον Απρίλιο όσον αφορά στο δικό σας ζώδιο. Η Αφροδίτη φροντίζει για τα καλύτερα στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ενώ οι πλέον ευνοημένοι (συνολικά) Παρθένοι θα είστε όσοι /ες γεννηθήκατε γύρω στις5/9. Ανατρεπτικές θα είναι για ορισμένους/ ες οι συγκυρίες στα οικονομικά. Άλλοι ενδεχομένως θα έχετε μια αναπάντεχη τύχη, ενώ κάποιοι θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή τα κεκτημένα σας, καθώς μπορεί να βιώσετε μια ξαφνική απώλεια / ζημιά. Η ηλιακή έκλειψη (στις 29/4) φέρνει μια σημαντική, καινούργια αρχή στη ζωή πολλών που έχετε γενέθλια κοντά στην 1/9. Ταξίδια στο Εξωτερικό, συμφωνίες, διαγωνισμοί, νομικές υποθέσεις, σπουδές κι εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα αποτελούν κάποιες από τις έννοιες που μ’ έναν τρόπο ίσως θ’ αλλάξουν τη ζωή σας στη συνέχεια.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ο Απρίλιος ίσως θα μπορούσε ν’ αναδειχθεί κάτι σαν «τρενάκι» αλλεπάλληλων κι απροσδόκητων εξελίξεων για πολλούς/ές. Περισσότερο έτοιμοι / ες για αλλαγές και για ξαφνικά περιστατικά θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι/ ες γύρω στις 2-6/10, αλλά κι εσείς που γεννηθήκατε κοντά στις 18/10. Οι προαναφερόμενοι Ζυγοί καλό θα είναι να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση (διατροφή, ύπνος κλπ.) και να στέκεστε κοντά σε οικείους, εφόσον προκύπτουν συναφείς ανάγκες. Η ένταση / κόντρα / αλλαγή θα μπορούσαν να προέλθουν μέσ’ από διαδικασίες που συνδέονται με το σπίτι / την οικογένεια / τις σταθερές προσωπικές σχέσεις  / την καριέρα. Με άλλα λόγια, η εποχή προετοιμάζει μια τελείως διαφορετική συνέχεια για τη ζωή σας συνολικά. Βεβαίως, ο Δίας από τη θέση του στον Καρκίνο ίσως δείχνει πως μέσα στην ανατροπή κάπου υπάρχει κι ένα όφελος, κάτι που θα είναι σε ορισμένους εμφανές κι άμεσο, ενώ σε άλλους έμμεσο / μακροπρόθεσμο και φυσικά όχι ορατό με γυμνά μάτια. Η Αφροδίτη δίνει προστασία στα δύσκολα, προωθεί κάθε πρακτική βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και  προσφέρει ευκαιρίες σε αρκετούς/ ές από εσάς που εργάζεστε σε υπαλληλική θέση. Αναπροσαρμογές στα οικονομικά (δάνεια, χρέη, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες κλπ.) και νέες ρυθμίσεις / διαδικασίες  / εξελίξεις όσον αφορά στο «κοινό ταμείο» (με σύντροφο / συνεργάτες) προβλέπονται μετά την ηλιακή έκλειψη (29/4) για κάποιους Ζυγούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Απρίλιος θ’ αναδειχθεί για πολλούς Σκορπιούς ιδιαιτέρως ερωτικός, αφού η Αφροδίτη θα διελαύνει στον 5ο φυσικό σας οίκο και θα δίνει ευκαιρίες για περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αίσθηση τύχης και εκπλήρωση συναισθηματικών επιθυμιών κι ονείρων ζωής. Πλέον ευεργετημένοι θ’ αποδειχθείτε εσείς που έχετε γενέθλια στις 3-6/11, οι οποίοι μπορείτε να προωθήσετε παράλληλα οτιδήποτε σχετίζεται με την καλλιτεχνική / επιχειρηματική δραστηριότητα και να υπολογίσετε σε θετικές εξελίξεις σχετικά με τα παιδιά. Αλλαγές ή αναπάντεχα περιστατικά κρίνονται πιθανά ως προς την καθημερινή ρουτίνα και τα μοτίβα / τους τρόπους της εργασίας κάποιων Σκορπιών. Επίσης, καλό θα είναι να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση και να μην αφήνεστε «ακυβέρνητοι» μπροστά σε ξαφνικούς εκνευρισμούς διακινδυνεύοντας τα νεύρα και την ισορροπία σας. Νέα κεφάλαια στον τομέα των σχέσεων  / συνεργασιών ξεκινούν για πολλούς / ες -που γεννηθήκατε κοντά στην 1/11- με την ηλιακή έκλειψη της 29/4. Αποδεχθείτε τυχόν μεταβολές και δείτε τη ζωή προοδευτικά / εξελικτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Απρίλιος αποτελεί έναν ενδιαφέροντα σταθμό για το δικό σας ζώδιο. Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό φέρνει ίσως σε κάποιους τη θετική ολοκλήρωση σ’ ένα προσωπικό / επαγγελματικό σχέδιο (κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο). Άλλοι, βεβαίως, ενδεχομένως θα βιώσετε εντάσεις, διλήμματα ή αλλαγές μπροστά σε μια σημαντική επιλογή που καλείστε να κάνετε. Συναισθηματικά υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα, ενώ επιχειρηματικά αποκλείεται να πλήξετε. Οι συγκρούσεις που θα βιώσετε ενδεχομένως είναι περισσότερο εσωτερικές, γιατί θα προσπαθήσετε να βάλετε σε σταθερή τάξη και τροχιά αυτά που ουσιαστικά ζητάτε και σας ικανοποιούν. Από την άλλη πλευρά, καλό θα είναι ν’ αποφύγετε σπατάλες και βιαστικές κινήσεις που θ’ αποβούν ενδεχομένως ζημιογόνες για το πορτοφόλι σας (και όχι μόνο). Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς φέρνει ζεστασιά στην οικογένεια και στην ψυχή σας, δίνει σημαντικές δυνατότητες βελτίωσης των σταθερών σχέσεων και επαυξάνει της πιθανότητες να ωφεληθείτε σε υλικό ή ηθικό επίπεδο από ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Παράλληλα, κάποιοι Τοξότες θα νιώσετε μια ιδιότυπη νοσταλγία για παλιές, καλές στιγμές της συναισθηματικής σας ζωής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο μήνας που ακολουθεί μοιάζει αινιγματικός, επικίνδυνος για κάποιους,  αλλά κι ελπιδοφόρος για άλλους. Τα φεγγάρια των ανατροπών στοχεύουν περισσότερο σ’ εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 30/12-3/1 και γύρω στις 15/1. Σπίτι / οικογένεια / σταθερές προσωπικές σχέσεις / ψυχοσυναισθηματική κατάσταση / ακίνητα / καριέρα αποτελούν μια σειρά από έννοιες που μάλλον κάπου συμμετέχουν στο τοπίο των εκρηκτικών εξελίξεων για εσάς. Βεβαίως, θυμηθείτε, πως ο Δίας και η διέλευση της Αφροδίτης υποστηρίζουν, προστατεύουν και βοηθούν ιδιαιτέρως όσους/ες γεννηθήκατε στις πρώτες τέσσερις ημέρες του Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, στη δική σας περίπτωση, οι αλλαγές εμπεριέχουν και τον παράγοντα του κέρδους, είτε άμεσα είτε έμμεσα με κάποιον τρόπο. Καλό σαφώς θα είναι να φροντίσετε οι περισσότεροι αυτήν την εποχή τη φυσική σας κατάσταση, να ελέγχετε τα νεύρα σας και να συμπαραστέκεστε σε οικείους που ενδεχομένως θα έχουν ανάγκη. Η έννοια της τύχης αγκαλιάζει τους Αιγόκερους κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Μάλιστα, η ηλιακή έκλειψη (στις 29/4)  θα μπορούσε να δείχνει ένα καινούργιο, αισιόδοξο κεφάλαιο στη ζωή υμών που γεννηθήκατε γύρω στις 30/12. Είναι τότε όπου ο έρωτας, τα παιδιά, οι επιχειρήσεις είτε οι καλλιτεχνικές σας εμπνεύσεις μάλλον αποδίδουν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Ο Απρίλιος ίσως για κάποιους /ες θ’ αποδειχθεί καλύτερος απ’ ό,τι περιμένατε! Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε θεωρήστε πως η σεληνιακή έκλειψη (15/4) σας ευνοεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις σπουδές, τις εκδόσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια στο Εξωτερικό, τους διαγωνισμούς, αλλά και τις συμφωνίες. Από την άλλη πλευρά, για εσάς του β’ δεκαημέρου, ο Άρης- έστω και φαινομενικά ανάδρομος- αποτελεί ισχυρή ασπίδα προστασίας σε οτιδήποτε δύστροπο και ξαναφέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες που συναντήσατε πιθανώς μέσα στον Ιανουάριο. Πέραν τούτων, η διέλευση της Αφροδίτης συνάδει με μια ισχυροποίηση στο εισόδημά σας! Αλλαγές / κόντρες ενδεχομένως θ’ απασχολήσουν ή θα ενοχλήσουν ορισμένους/ ες. Προσέξτε κυρίως τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας από ανούσιες έριδες / παρεξηγήσεις, επαγρυπνείτε για τυχόν προβλήματα με το αυτοκίνητο ή με τους γείτονες ή με τους κοντινούς συγγενείς. Η ηλιακή έκλειψη (29/4) δείχνει πως για κάποιους/ες που έχετε γενέθλια κοντά στις 29/1 η άνοιξη φέρνει μεταβολές στην οικογενειακή / προσωπική ζωή ή στο χώρο σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Ο Απρίλιος έχει τουλάχιστον ένα πολύ καλό νέο για εσάς. Η Αφροδίτη διελαύνει στο δικό σας ζώδιο χαρίζοντας τύχη, γοητεία, ομορφιά και ικανότητα διπλωματικής διαχείρισης σε κάθε τομέα δράσης. Περισσότερο ευεργετημένοι/ ες θα αποδειχθείτε οι γεννημένοι/ ες στις 1-5/3, καθώς ο Δίας επίσης αποτελεί για εσάς ασπίδα προστασίας κι ευεργεσίας στηρίζοντας την εκπλήρωση των συναισθηματικών επιθυμιών σας! Απρόβλεπτα κέρδη, αλλά και τάση για παρορμητικές σπατάλες περιλαμβάνονται στο μενού του μήνα για πολλούς /ές από εσάς. Γενικότερα, οι Ιχθύες δείξτε ιδιαίτερη μέριμνα στα οικονομικά, αλλά και σε συναισθηματικά θέματα που ενδεχομένως «βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί», κυρίως κοντά στη σεληνιακή έκλειψη (15/4). Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου γίνεστε πιο εύστοχα επικοινωνιακοί / ές σε κάθ’ επίπεδο. Η ηλιακή έκλειψη (29/4) φέρνει ενδεχομένως μια ενδιαφέρουσα συζήτηση / σύμπτωση/  γνωριμία  / μετακίνηση / πρόταση που εμπνέουν κι έχουν τη δυναμική ν’ αλλάξουν πολλά στη συνέχεια της ζωής σας, αν γεννηθήκατε γύρω στις 28/2.

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

 Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ