Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρίζ – Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ζητήματα οικογένειας / σπιτιού /  χώρου / σταθερών προσωπικών σχέσεων φαίνεται πως απασχολούν πολλούς Κριούς. Μια στιγμή έντασης θα χρειαστεί ενδεχομένως να διαχειριστείτε εσείς της 16-17/4, καθώς κι εσείς της 1-2/4 και της 6/4. Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται κάτι τυχερό που αναπτερώνει το ηθικό σας, αν έχετε γεννηθεί στις 21-23/3.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Μετακινήσεις, διαδρομές κι ευχάριστες συναντήσεις υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό τώρα, με κυρίως ευνοημένους τους Ταύρους του Απριλίου. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές / διαπραγματεύσεις / συνδιαλλαγές και υμών του β’ δεκαημέρου. Μια καινούργια μέρα ανατέλλει τώρα σχετικά με τις προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες / την οικογένεια / το «χώρο», για εσάς της 20-22/4. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν εντάσεις, Ταύροι της 17/5. Μια ευκαιρία περνά μπροστά στα μάτια σας και η ελπίδα για κάτι πιο ικανοποιητικό στα συναισθηματικά είτε στα πρακτικά σας ενδιαφέροντα αναπτερώνεται για εσάς της 27/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Ζητήματα προσωπικών και υλικών σταθερών φαίνεται ν’ απασχολούν πολλούς / ές εξ’ υμών. Μια καλύτερη ημέρα ανατέλλει ως προς τα έσοδα για κάποιους / ες. Επαφές, διαδρομές, δημόσιες σχέσεις ευνοούνται τώρα, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 21-23/5. Ο δυναμισμός και η θέληση αποδεικνύονται αποτελεσματικά σε κάθ’ επίπεδο για εσάς που έχετε γενέθλια μετά τις 17/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η εποχή σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη να λάβετε την ικανοποίηση που σας αξίζει. Γοητεία, διπλωματία και διάθεση συνεργασίας αποτελούν κλειδιά για να κερδίζετε σε κάθ’ επίπεδο, αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο. Μια ευκαιρία εμφανίζεται και φέρνει χαμόγελα σ’ εσάς της 29/7. Έντονα επικοινωνιακοί / ές και δραστήριοι/ ες, με τάση για περισσότερες μετακινήσεις φαίνεστε εσείς του β’ δεκαημέρου. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν εντάσεις, εσείς της 18-19/7, της 3/7 και της 7/7. Βεβαίως, για εσάς της 7/7, κάθε φόρτιση / αλλαγή αποτελεί αφορμή για μια σταθερότερη επί της ουσίας «λύση». Μεγαλύτερη απόλαυση, αλλά και συναισθηματική / υλική «σπατάλη» δείχνει το πλανητικό σκηνικό για εσάς της 22-23/6.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εποχή κρίνεται για τους περισσότερους Λέοντες περίεργη ως προς τη διάθεση, εκτός αν έχετε γεννηθεί στις 23-25/7 ή μετά τις 17/8, αφού εσείς που εξαιρείστε μάλλον αισθάνεστε πιο δυνατοί / ές κι έτοιμοι / ες για νέες εμπειρίες. Μια σχετική εσωστρέφεια / «απόσυρση» από το «θόρυβο» ή ανάγκη ξεκούρασης, όπως και μια τάση απολογισμών φαίνονται φυσιολογικά «συμπτώματα» με βάση τις πλανητικές διελεύσεις. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν εντάσεις, Λέοντες της 19/8, καθώς μπορείτε με ευστοχία να ελιχθείτε και να έχετε θετική έκβαση, ακόμα και μέσ’ από μια δύσκολη κατάσταση. Ο Δίας από το δικό σας ζώδιο υπόσχεται κάτι τυχερό που αναπτερώνει το ηθικό σας, αν έχετε γεννηθεί στις 23-25/7.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Οι πλανητικές διελεύσεις από το ζώδιο του Καρκίνου δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο εξωστρέφειας και κοινωνικότητας στην εποχή που διανύετε. Περισσότερο αισθάνεστε αυτήν την ανανέωση εσείς του α’ και του β’ δεκαημέρου. Κάποιες ευκαιρίες  – συναισθηματικού ή και επαγγελματικού περιεχομένου- διαφαίνονται στο δρόμο υμών της 30/8 και της 3-4/9. Μια στιγμή (διαχειρίσιμης) έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσάς της 23-24/8. Προσπαθήστε όλοι / ες να επωφεληθείτε με κάθε τρόπο από συναντήσεις με φίλους και από την επαφή σας με συλλόγους και γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εποχή στρέφει το βλέμμα κυρίως σε ζητήματα καριέρας / δημόσιας εικόνας ή σε κοινωνικές / οικογενειακές υποχρεώσεις. Η στρατηγική και η ωριμότητα, όπως και ο ρεαλισμός στις επιλογές / αποφάσεις θ’ αποτελέσουν «κλειδί» για πάσης φύσεως επιτυχία. Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα μια τυχερή σύμπτωση / συνάντηση / πρόταση που αναπτερώνει το ηθικό σας, αν έχετε γεννηθεί στις 23-25/9. Μια στιγμή έντασης θα χρειαστεί ενδεχομένως να διαχειριστείτε εσείς της 20/10, καθώς κι εσείς της 4-5/10 και της 8-9/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εποχή δίνει την ευκαιρία για ταξίδια με στόχο την αναψυχή είτε την εποικοδομητική επέκταση της επαγγελματικής / προσωπικής σας ζωής. Σπουδές, συμφωνίες, διαγωνισμοί και νομικές υποθέσεις συνοδεύονται από ευεργεσία. Ξεκάθαρα ευνοημένοι / ες στις διαδικασίες της εβδομάδας, με ηθικά, συναισθηματικά, αλλά και υλικά οφέλη, θα είστε εσείς του α’ και β’ δεκαημέρου, μα περισσότερο εσείς της 29-30/10 και της 3-4/11. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν εντάσεις, Σκορπιοί  της 18-19/11. Μια καινούργια μέρα ανατέλλει για την καριέρα είτε τη δημόσια εικόνα σας (οικογενειακή κατάσταση), αν γεννηθήκατε στις 24-26/10.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα υλικών αποθεμάτων, ενώ ταυτόχρονα δείχνει πως ορισμένοι/ ες διακατέχεστε από ανασφάλειες περί τα συναισθηματικά / οικονομικά θέματα. Εστίαση σε μια αδιέξοδη σχέση πάθους είναι στο πρόγραμμα για κάποιους Τοξότες. Η παρατηρητικότητά σας είναι στο ζενίθ. Ωστόσο, θα πρέπει ν’ αποφύγετε την αυτοταλαιπωρία / τις παρεξηγήσεις εν μέσω εμμονών ή άτυχης διαχείρισης σε κάποιες συνδιαλλαγές. Τύχη σ’ ένα φιλόδοξο σχέδιο είτε προγραμματισμός για μια μεγάλη συμφωνία ή ένα ταξίδι συμβολίζει ο Δίας για εσάς της 22-24/11. Δυναμικοί/ ές κι εύστοχοι/ ες σε πάσης φύσεως εγχειρήματα είστε εσείς που γεννηθήκατε μετά τις 17/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εποχή φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών και δίνει συναφείς ευκαιρίες ή καλεί σε συναφή διαχέιριση, κυρίως αν γεννηθήκατε στο α’ και στο β’ δεκαήμερο. Στιγμές έντασης ενδεχομένως θα χρειαστεί να διαχειριστείτε οι γεννημένοι μετά τις 16/1, καθώς κι εσείς της 1-2/1. Μια φόρτιση / αλλαγή οδηγεί σ’ ένα πιο ουσιαστικό / σταθερό αποτέλεσμα, αν έχετε γενέθλια στις 6/1. Εν μέσω μετακινήσεων, συναντήσεων και δημοσίων σχέσεων / συνδιαλλαγών επωφελείστε εσείς της 29/12. Συναισθηματική / υλική «σπατάλη» δείχνει το πλανητικό σκηνικό για εσάς της 22-23/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εποχή στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα φυσικής κατάστασης / σε εκκρεμότητες εργασιακής ή γενικής ρουτίνας που πρέπει να φροντίσετε. Δυναμικοί/ ές κι αισιόδοξοι / ες, μπορείτε να υπολογίζετε σε θετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα δράσης, εφόσον γεννηθήκατε μετά τις 14/2. Ο Δίας από το απέναντι  ζώδιο υπόσχεται κάτι τυχερό  (σ’ επίπεδο σταθερών προσωπικών σχέσεων  / συνεργασιών- καριέρας) που αναπτερώνει το ηθικό σας, αν έχετε γεννηθεί στις 20-22/1. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν εντάσεις φέρνοντας ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα ακόμα και μέσ’ από μια στιγμή διαφωνίας / φόρτισης, Υδροχόοι της 15/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εποχή επιφυλάσσει θετικές, ανανεωτικές, ερωτικές στιγμές, πιθανότατα με ξεγνοιασιά κι αναψυχή, σε πολλούς Ιχθύς, κυρίως αν γεννηθήκατε στο α’ και στο β’ δεκαήμερο. Βεβαίως, κάποιοι/ ες θα αισθανθείτε την εύνοια των πλανητών εν μέσω εξελίξεων σε σχέση με τα παιδιά είτε με την επιχειρηματική / καλλιτεχνική δραστηριότητα. Πιο ευεργετημένοι της εβδομάδας κρίνεστε μάλλον εσείς της 26/2 και της 1-2/3. Σταθερές προοπτικές σε κάθε δημιουργικό εγχείρημα εγγυάται η θέση του Κρόνου για εσάς της 6/3. Διαχειρίσιμη θ’ αποδειχθεί σύντομα μια ένταση που ενδεχομένως θα βιώσετε εσείς της 19-20/2.

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ