Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια στο τέλος Μαρτίου και στην αρχή του Απριλίου. Κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει σ’ έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας αυτήν την εποχή. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, όπως και η τάση σας να επιλέγετε πού και πότε ανοίγετε τα χαρτιά σας. Ευκαιρίες μέσ’ από την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια απολαμβάνετε τώρα εσείς που γεννηθήκατε μετά τις 13/4. Μια στιγμή ψυχοσυναισθηματικής κατάπτωσης ή ματαίωσης χαλάει τη διάθεση υμών της 28/3.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η νέα σελήνη σας εντάσσει σ΄ έναν νέο κύκλο εξελίξεων, εφόσον γεννηθήκατε στις 15/5. Φιλίες, συμμαχίες και αλλαγές στα επαγγελματικά / οικονομικά αποτελούν έννοιες που συνδέονται με τη δυναμική. Ταύροι της 12/5 ενδεχομένως θα αισθανθείτε μια παροδική κατήφεια ή θ’ αναγκαστείτε ν’ αποδεχθείτε ένα συμβιβασμό. Παραμείνετε εξωστρεφείς, αν γεννηθήκατε στις 7-16/5, καθώς η διέλευση του Ερμή επιφυλάσσει ευκαιρίες μέσ’ από την κοινωνική δράση και στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η διέλευση της Αφροδίτης ενδυναμώνει τις ευκαιρίες επέκτασης και προόδου, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα σελήνη αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια στο τέλος Μαΐου και στην αρχή του Ιουνίου. Μια καινούργια πρόταση σ’ έναν ενδιαφέροντα επαγγελματικό χώρο, μια νέα γνωριμία ή μια εξέλιξη σχετική με ένα φιλικό πρόσωπο επιφυλάσσει οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η νέα σελήνη αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές Ιουλίου. Εξελίξεις στην καριέρα ή στην οικογένεια είναι τώρα στο προσκήνιο και κάτι αλλάζουν ενδεχομένως καθοριστικά στο τοπίο της ζωής σας. Η διέλευση του Ερμή προσδίδει αισιοδοξία και εποικοδομητικές συνδιαλλαγές ή επωφελείς εξελίξεις που συνδέονται με σπουδές / ταξίδια / νομικές υποθέσεις / διαγωνισμούς, αν έχετε γενέθλια μετά τις 9/7 και έως τις 18/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 9ο φυσικό σας οίκο και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στους Λέοντες που γεννηθήκατε στις αρχές του Αυγούστου. Σπουδές, διαπραγματεύσεις για εργασία στο Εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στον τομέα των εκδόσεων / της επικοινωνίας, αλλά και νομικές υποθέσεις είναι κάποιοι μόνο από τους τομείς που λαμβάνουν την ευεργεσία του πλανητικού σκηνικού. Προσοχή επιδείξατε στη διαχείριση σχέσεων / συνεργασιών εσείς της 14-15/8, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσετε παροδικά πιεσμένοι / ες και να οδηγηθείτε σ’ ένα ενοχλητικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Λέοντες της 17/8 ετοιμαστείτε για μια νέα εποχή όσον αφορά στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η διέλευση του Ερμή επηρεάζει κυρίως εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 9/9 και έως τις 18/9 δείχνοντας το δρόμο της πολιτισμένης διαπραγμάτευσης, συνεννόησης και συμπόρευσης, με εστίαση στο κοινό καλό, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες. Δίας και Πλούτωνας στηρίζουν πάντα τα συμφέροντα υμών που έχετε γενέθλια στις αρχές Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία ν’ αποδεικνύετε πόσο δημιουργικοί / ές μπορείτε να είστε. Η νέα σελήνη μάλλον δίνει το στίγμα για αλλαγές στη χρηματοοικονομική διαχείριση ή στον τρόπο που βιώνετε τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη αφορά άμεσα εσάς τους Ζυγούς που έχετε γενέθλια κοντά στις 3/10. Δυναμικές εξελίξεις είναι στο προσκήνιο όσον αφορά σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες. Η Αφροδίτη φροντίζει για περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και δημιουργικότητα, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Μια στιγμή ψυχοσυναισθηματικής κατάπτωσης ή ματαίωσης χαλάει τη διάθεση υμών της 30/9, οι οποίοι/ ες θα πρέπει να σφίξετε και το λουρί στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η διέλευση του Ερμή επιφυλάσσει εποικοδομητικές επαφές, αλλά κι ευχάριστες ειδήσεις ή επικοινωνία με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά, εφόσον γεννηθήκατε στις 10-17/11. Η νέα σελήνη επηρεάζει κυρίως εσάς της 17-18/11 κι αποτελεί το έναυσμα για καθοριστικές αλλαγές επιλογών. Θυμηθείτε εσείς της 14-15/11 πως, ακόμα και στις δύσκολες συναισθηματικά στιγμές, μπορείτε ν’ αντεπεξέρχεστε επαρκώς, αρκεί να μην εστιάζετε στα άσχημα της εποχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η νέα σελήνη αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια στο τέλος Νοεμβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου. Μια εξέλιξη που συνδέεται με τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα, την τέχνη, τα παιδιά, αλλά και τον έρωτα είναι στο προσκήνιο και σας φέρνει χαρά. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να δίνει ευεργεσία σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις εμπορικές συνδιαλλαγές, τις διαπραγματεύσεις, τις δημόσιες σχέσεις, αλλά και την εξομάλυνση σχέσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που είχατε ενδεχομένως ψυχρανθεί, εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και δείχνει σημαντικές εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι / την έδρα / την οικογένεια / τις σταθερές προσωπικές σχέσεις, εφόσον γεννηθήκατε στο τέλος Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να φωτίζει μ’ ευεργεσία τον τομέα των οικονομικών για τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο, μία στιγμή συναισθηματικής κατάπτωσης ή ματαίωσης χαλάει τη διάθεση υμών της 29/12, οι οποίοι / ες θα πρέπει να διαχειριστείτε με ιδιαίτερη μαεστρία και τα έξοδα που προκύπτουν ή ν’ αποδεχθείτε έναν συμβιβασμό ή μια καθυστέρηση σχετικά με χρήματα που αναμένετε να λάβετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σας οίκο και προσφέρει μια ευκαιρία (σύμπτωση / πρόταση / συνδιαλλαγή)στους Υδροχόους που έχετε γενέθλια κοντά στις 30/1. Την ίδια στιγμή, οι γεννημένοι /ες στις 14/2, ενδεχομένως βιώνετε μια σημαντική εξέλιξη (ενδεχομένως τυχερή!) όσον αφορά στα οικονομικά σας. Συνέπεια στη διαχείριση, στρατηγική και μετρημένες κινήσεις είναι η σύσταση για εσάς της 11/2, καθώς μπορεί να περάσετε από μια δύσκολη και πιεστική συγκυρία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 2ο ηλιακό σας οίκο και φέρνει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στα εισοδήματα. Η θέση του Δία από τον Καρκίνο συμβολίζει την εύνοια που περιβάλλει εσάς που έχετε γενέθλια στις αρχές Μαρτίου! Η διέλευση του Ερμή δίνει έμφαση στην επικοινωνία, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις, αν γεννηθήκατε στις 7-16/3. Η εποχή απαιτεί μετρημένες κινήσεις, πίστη στο θετικό αποτέλεσμα και πρόγραμμα, ώστε να έχετε την πλέον εποικοδομητική έκβαση.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ