Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4):  Εξελίξεις ως προς την οικογενειακή ζωή ή το σπίτι φέρνουν ηρεμία σε αρκετούς Κριούς. Φιλίες και συλλογικοί χώροι προωθούν / υποστηρίζουν τους στόχους (προσωπικούς / επαγγελματικούς) υμών που γεννηθήκατε στις 6-12/4. Μια ατυχής στιγμή, ωστόσο, μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας στο τέλος της εβδομάδας, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα και θεωρήστε φυσιολογική μια παρεξήγηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Μια γνωριμία / εξέλιξη / πρόταση / συνδιαλλαγή / σύμπτωση φέρνει νέες ελπίδες σε πολλούς εξ’ υμών που γεννηθήκατε στις 27/4-5/5. Προσοχή στις εντάσεις και έξυπνη διαχείριση στις αλλαγές είναι η πρόταση για εσάς της 17-18/5. Απομόνωση / αποξένωση / κατήφεια / κούραση θα ενοχλήσουν ίσως ορισμένους Ταύρους της 12/5, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Εξελίξεις στα επαγγελματικά ή στην οικογένεια είναι πιθανές για αρκετούς Διδύμους που γεννηθήκατε στις αρχές Ιουνίου. Η Αφροδίτη προωθεί / ευεργετεί ταξίδια, συμφωνίες, σπουδές, νομικές υποθέσεις, αλλά κι έρωτες με διαφορά ηλικίας ή με χιλιομετρική απόσταση, αν γεννηθήκατε στις 6-12/6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Αισιοδοξία κι άνοιγμα νέων οριζόντων υπόσχεται η διέλευση του Ερμή, αν γεννηθήκατε στις 29/6-7/7. Ευθύνες και ψυχοσυναισθηματική ένταση είναι ορατά στο τοπίο για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Ωστόσο, μια αλλαγή ως προς το χώρο / το σπίτι /  την οικογένεια/ τις πολύ προσωπικές σχέσεις ενδεχομένως σταθεροποιεί την οικονομική και την ψυχολογική σας κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η διέλευση του Ηλίου από τον Κριό φέρνει αισιόδοξη διάθεση και προοπτική επέκτασης στους τομείς που έχετε επιλέξει. Μια σύμπτωση / εξέλιξη σας βοηθά, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ως προς τις οικονομικές σας ανησυχίες. Λέοντες του γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις εκεί όπου επιθυμείτε (σ’ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών). Η ουσία είναι να συζητήσετε με παρρησία και ειλικρίνεια, να έχετε καλή πρόθεση και να μη φοβάστε τα ξεκαθαρίσματα που φέρνουν στην επιφάνεια την αλήθεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Εξελίξεις σε πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών προωθούν τις επιθυμίες κι αναπτερώνουν τις ελπίδες υμών που έχετε γενέθλια κοντά στις 3/9. Η υπευθυνότητα και η σκληρή δουλειά φέρνουν αποτελέσματα κι επιβράβευση σ’ εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 14/9, τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η διέλευση του Ήλιου απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων  / συνεργασιών, ειδικά αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η Αφροδίτη δίνει χαρές κι ανανέωση (όσον αφορά στον έρωτα, στην τέχνη, στην επιχειρηματικότητα, αλλά και στις εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά), αν έχετε γενέθλια στις 9-15/10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εποχή φέρνει ευχάριστα νέα, επαφές κι εξελίξεις που προσφέρουν ψυχοσυναισθηματική χαρά, ειδικά αν έχετε γενέθλια στις 30/10-7/11. Νοσταλγία, διλήμματα, αλλά κι ευκαιρίες ανανέωσης του προσωπικού χώρου και των οικογενειακών σχέσεων αφορούν εσάς της 8-14/11. Ωστόσο, ειδικά για εσάς της 14/11, η αίσθηση είτε η ανάγκη απομόνωσης και περισυλλογής μπορεί να είναι πιο έντονη, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα αυτή υποστηρίζει τα πάσης φύσεως συμφέροντα, αλλά και τις επιθυμίες υμών που έχετε γενέθλια στις 8-14/12, αρκεί να επενδύσετε επαρκώς στις δημόσιες σχέσεις και στην εξωστρέφεια. Εξελίξεις περί τα κληρονομικά είτε αλλαγές στο χώρο / σπίτι φέρνουν βελτίωση στη διάθεση προωθώντας παράλληλα μια εξισορρόπηση στα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Μετακινήσεις, επαφές, εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις, εμπορικές συνδιαλλαγές, συζητήσεις και καθημερινή δραστηριότητα με ευελιξία προωθούν τους στόχους που έχετε θέσει σε πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 29/12-5/1. Η Αφροδίτη φέρνει ευεργεσία στα οικονομικά σας, καθώς η στρατηγική και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύετε στην καριέρα αποδίδουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Εξομάλυνση στο εισόδημα προβλέπεται για αρκετούς εξ’ υμών (κυρίως του β’ δεκαημέρου), αφού μπορείτε να ελιχθείτε με επιτυχία και να φέρετε αποτελέσματα στη δουλειά σας. Η Αφροδίτη προσδίδει γοητεία και υπόσχεται κέρδη σε υλικό, ηθικό, αλλά και συναισθηματικό επίπεδο, αν γεννηθήκατε στις 4-10/2. Βεβαίως, ειδικά για εσάς της 10-11/2, προτείνω συνειδητές και ρεαλιστικές επιλογές, τακτικές και αποφάσεις, γιατί καθετί διαφορετικό δεν έχει ελπίδες.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Αυξημένη διάθεση επικοινωνίας, αλλά και κινητικότητα προβλέπεται τώρα για εσάς που έχετε γενέθλια στις 26/2-5/3. Ιχθύες που γεννηθήκατε στις αρχές Μαρτίου θεωρήστε πιθανή την επιτυχία σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε στο πλαίσιο σχέσεων/συνεργασιών. Η διέλευση του Κρόνου σταθεροποιεί την πορεία υμών του γ’ δεκαημέρου. Το κλειδί της υπόθεσης είναι να μάθετε την έννοια του συμβιβασμού με τα όρια και τις συνθήκες που δεν εξαρτώνται από εσάς. 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ