Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): κορύφωση σ’ ένα οικογενειακό ζήτημα είναι πιθανότατα το θέμα που φέρνει στην επιφάνεια το φεγγάρι του Ιανουαρίου για πολλούς Κριούς του γ’ δεκαημέρου. Επίσης, ενδεχόμενη κρίνεται μια εξέλιξη που αφορά το σπίτι (οίκημα-ακίνητο- έδρα) ή μια σταθερή προσωπική σχέση. Η εβδομάδα επιφυλάσσει ερωτικά διλήμματα και παθιασμένες στιγμές σε κάποιους/ες της 4/4 και της 8/4. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, επικοινωνία αποτελούν έννοιες- κλειδιά για τους Κριούς του Μαρτίου.  Μην υπερβάλετε μπροστά σε αφορμές συναισθηματικής έξαρσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): θετικά είναι τα μηνύματα για εσάς του γ’ δεκαημέρου, αφού πιθανότατα έχετε μπροστά σας μια εποικοδομητική μετακίνηση είτε μια συζήτηση / ευκαιρία / γνωριμία / σύμπτωση / πρόταση που οδηγεί στην ολοκλήρωση μιας υπόθεσης – κυρίως επαγγελματικής- που σας ενδιέφερε. Η συγκυρία ενισχύει και πολλούς Ταύρους του β’ δεκαημέρου ξαναφέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που προέκυψαν στο παρελθόν. Ο Ερμής διελαύνει στον Υδροχόο και ζητά από τους Ταύρους του Απριλίου περισσότερη συνέπεια, στωικότητα και στρατηγική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): το φεγγάρι του Ιανουαρίου αποτελεί σημαντική ένδειξη ολοκλήρωσης ενός ζητήματος που μάλλον ανακουφίζει το πορτοφόλι σας! Δίδυμοι του Μαΐου ευνοείστε από τη διέλευση του Ερμή, καθώς μπορείτε να υπολογίσετε σε ευνοϊκές εξελίξεις σχετικές με συμφωνίες, ταξίδια, σπουδές, διαγωνισμούς και νομικές υποθέσεις. Εσείς του β’ δεκαημέρου παίρνετε μάλλον τα σκήπτρα στις έννοιες της δημιουργίας, της αισιοδοξίας και του ερωτισμού, καθώς ο Άρης τριγωνίζει τον Ήλιο σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε φαίνεται πως διάγετε μια φάση όπου θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και σύνεση οποιαδήποτε εξέλιξη τυχόν σας δείχνει πως ένας κύκλος πρέπει να κλείσει, ώστε να προχωρήσετε μπροστά, με ξεκάθαρο βλέμμα στη ζωή. Εξάλλου, είναι αλήθεια, πως οτιδήποτε γίνεται αυτή τη στιγμή οδηγεί σε μια ιδιότυπη για εσάς αναγέννηση. Απλά οφείλετε να αντιμετωπίζετε από την πλευρά σας με ψυχραιμία κάθε αλήθεια. Αλλαγές, μεταπτώσεις, αλλά και δημιουργικές επί της ουσίας εντάσεις επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό και σε εσάς του β’ δεκαημέρου, καθώς πρέπει να δείτε με άλλα μάτια την προσωπική / οικογενειακή σας ζωή, αλλά και τον τρόπο / τόπο όπου ζείτε.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): είναι η αλήθεια πως ένα φεγγάρι στον 12ο ηλιακό οίκο δεν μπορεί παρά να προβληματίζει αρκετά (τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο) και να δείχνει πως ο οργανισμός σας ζητά ξεκούραση και (ίσως) δημιουργική απομόνωση. Φυσικά, δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια χρονική περίοδο κατά την οποίαν καλείστε να λάβετε αποφάσεις και να πράξετε χωρίς να λέτε τα πάντα ανοιχτά. Παρά ταύτα, ο Ερμής ήδη διελαύνει απέναντί σας, άρα η διάθεση επικοινωνίας και συνεννόησης εκ μέρους σας με κάθε «άλλον» είναι ορατή. Επίσης, ο Άρης παίζει το ρόλο της εποικοδομητικής νοητικής εγρήγορσης, συνεπώς κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να φέρετε σε πέρας επαρκώς οτιδήποτε αναλάβετε σε πνεύμα συνεργασίας. Φροντίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην έρχεστε σε αντιπαράθεση εκεί όπου βλέπετε πως – προς το παρόν- η κλήση σας… προωθείται!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): για τους Παρθένους του γ’ δεκαημέρου τα νέα είναι μάλλον αξιόλογα τούτη την εβδομάδα. Θεωρήστε πως μια φιλία / συμμαχία / συμφωνία πιθανότατα προχωρά εποικοδομητικά, άρα μπορείτε να δώσετε τα χέρια και να νιώσετε ευεργετημένοι / ες τόσο ηθικά, όσο και υλικά. Από την άλλη πλευρά, αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο, φαίνεται πως έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ή να ξανανιώσετε έντονα συναισθήματα, ίσως ερωτικά, άρα έχετε να λάβετε χαρά και αίσθηση τύχης. Διαχειριστείτε, βεβαίως, με τη γνωστή σας εγκράτεια – όσο μπορείτε- χρήματα και αισθήματα. Και θυμηθείτε πως – με τον Ερμή στον Υδροχόο- η μεθοδικότητά σας, αλλά και η ακρίβεια σε έπη και έργα συνήθως κερδίζουν!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): το φεγγάρι στον 10 ηλιακό σας οίκο πιθανότατα αποτελεί ένδειξη ολοκλήρωσης / κορύφωσης σε ένα ζήτημα που άπτεται των επαγγελματικών ή άλλων σημαντικών υποχρεώσεών σας. Δομές όπως ο γάμος είτε η οικογένεια τίθενται ίσως σε προτεραιότητα για κάποιο λόγο κι εσείς οφείλετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και στωικότητα τις εξελίξεις. Έντονα συναισθήματα επιφυλάσσουν οι διελεύσεις σ΄εσάς του β’ δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται πολλοί Ζυγοί γενικώς να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ ένα ερωτικό ενδιαφέρον που ξυπνά μέσ’ από μια ιδιότυπη επικοινωνία…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): για τους Σκορπιούς του γ’ δεκαημέρου τα νέα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα, καθώς το φεγγάρι προδιαθέτει για εποικοδομητικές εξελίξεις που σχετίζονται με ταξίδια, συμφωνίες, επαγγελματικές/ νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς και σπουδές. Την ίδια στιγμή, ο Ερμής από τον Υδροχόο σας κάνει να σκέφτεστε και να μιλάτε με περισσότερη επιφύλαξη, να νοσταλγείτε ή να αναπολείτε και να προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τη γνώση και την εμπειρία για να πράξετε ορθότερα. Επίσης, ζητήματα σπιτιού, οικογένειας ή μιας προσωπικής σχέσης φαίνονται ικανά να σας απασχολούν αρκετά. Κερδισμένοι/ ες θα βγείτε όσοι/ ες δεν φοβηθείτε να δείτε και να κουβεντιάσετε την αλήθεια, με τον εαυτό σας και με τους άμεσα εμπλεκόμενους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): οι εξελίξεις του Ιανουαρίου οδηγούν σε ένα διαφοροποιημένο τοπίο όσον αφορά το συναισθηματικό ή το οικονομικό σας υπόβαθρο. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να κοιτάξετε μέσα σας και να δείτε τις αλήθειες, αλλά και τις ανασφάλειες που – ίσως- φοβόσασταν έως τώρα ν’ αντιμετωπίσετε. Επίσης, έξυπνο είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μπροστά σε οποιαδήποτε τυχόν ευκαιρία θα ήταν ικανή να σας κάνει να θέσετε σε τάξη ένα οικονομικό ζήτημα. Για τους περισσότερους Τοξότες η εποχή επιφυλάσσει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις, συζητήσεις κι εποικοδομητικές συμφωνίες, χωρίς βεβαίως ν’ αποκλείονται καινούργια ερωτικά σκιρτήματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): το φεγγάρι του Ιανουαρίου πραγματοποιείται απέναντί σας. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, θα υπολογίζαμε εξελίξεις που άπτονται των σημαντικών για εσάς επαγγελματικών συνεργασιών, προσωπικών σχέσεων, αλλά και νομικών αντιδικιών. Βασικό είναι να γνωρίζετε πως η εποχή ζητά περισσότερο από ποτέ το πνεύμα πρακτικότητας, σταθερότητας και χρησιμότητας που ήδη εκ φύσεως σας χαρακτηρίζει. Επίσης, φροντίστε να κρίνετε ρεαλιστικά εκ των προτέρων κάθε κίνηση – στα επαγγελματικά / στα προσωπικά- που υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούσατε ρίσκο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): δουλειά, εκκρεμότητες ρουτίνας, ευθύνες της καθημερινότητας και φυσική κατάσταση αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εποχή, με αποτέλεσμα ένα είδος άγχους ή έντασης  να είναι αισθητό σε κάποιους Υδροχόους. Ωστόσο, ακολουθώντας μια πολιτική συγκερασμού των στοιχείων της εξωστρέφειας, της αισιόδοξης αντιμετώπισης – αποφασιστικής δραστηριότητας, αλλά και της στρατηγικής , της υπεύθυνης διαχείρισης και του ρεαλισμού, μπορείτε να κάνετε θαύματα, γιατί απλούστατα έχετε πλανήτες συμμάχους που συντελούν προς αυτήν την κατεύθυνση!

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Πανσέληνος στον Καρκίνο (16/1): αν ψάχναμε ένα ζώδιο που μπορεί να χαρεί με αυτό το φεγγάρι, τότε μόλις το βρήκαμε και είναι το δικό σας! Έρωτας, παιδιά, τύχη, επιχειρηματικότητα, δημιουργικότητα και τέχνη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ενέργεια της πανσελήνου, ενώ οι πλέον ευεργετημένοι Ιχθύες θα είστε εσείς που γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο! Από την άλλη πλευρά, δεν θα είστε λίγοι κι εσείς του β’ δεκαημέρου που θα δείτε ή θα ξαναδείτε την ευκαιρία μπροστά στα μάτια σας, συνεπώς θ’ αναθαρρήσετε και θα νιώσετε πως ναι, η ζωή έχει και τα ωραία της! 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

                                      Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ