Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από μια τάση υπερευαισθησίας, ψυχοσυναισθηματικής έντασης με υπερβολή και διακυμάνσεις, αλλά και από διλήμματα ή / και βιαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες πολλών Κριών κυρίως του β’ δεκαημέρου. Θυμηθείτε πως η λογική είναι χρυσός και μην αποφασίζετε τίποτε εν θερμώ (ούτε θετικό ούτε αρνητικό), πολύ περισσότερο αν έχετε γενέθλια κοντά στις 5/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Τα μηνύματα της εβδομάδας είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για το δικό σας ζώδιο. Κυρίως για εσάς του β’ και γ’ δεκαημέρου φαίνεται πως οι πλανήτες αποφάσισαν να δώσουν τα καλύτερα! Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές ευκαιρίες, σπουδές, διαγωνισμοί και τόσες άλλες επιθυμίες σας μπορούν τώρα να μπουν στο σωστό δρόμο υλοποίησης και επιτυχούς έκβασης!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η διέλευση του Άρη κρίνεται καθοριστική και σαφέστατα επιβοηθητική και γι αυτήν την εβδομάδα, πολύ περισσότερο για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 5/6. Τη στιγμή που καταβάλλετε αγώνα, ώστε να θέσετε σε νέα τάξη τα οικονομικά και τις προτεραιότητές σας, μπορείτε να υπολογίζετε σ’ εκείνον τον παράγοντα που λέγεται προσωπική αντοχή, αισιόδοξη στάση και εποικοδομητική πρακτική σε κάθ’ επίπεδο δράσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Οι διελεύσεις των πλανητών φαίνονται να γλυκαίνουν τη δυναμική και να υποστηρίζουν πολλούς Καρκίνους αυτήν την εβδομάδα. Σχέσεις / συνεργασίες μπαίνουν σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης κι επανατοποθετήσεων. Αλλαγές πάσης φύσεως στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και στις επιλογές σας μπορούν να σας ωφελήσουν -υπό τον όρο ότι δεν θα βιαστείτε και δεν θα λειτουργήσετε παρορμητικά. Πιο ευεργετημένοι/ ες σε αυτό το πλαίσιο θα είστε τώρα εσείς που γεννηθήκατε μετά τις 5/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Μάλλον άχαρη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η πολυαστρία στον Αιγόκερω, καθώς σας κλέβει πολλά από την αισιόδοξη οπτική και φύση σας και προσθέτει συνεχώς σε ευθύνες, βάρη κι άγχη καθημερινής, βαρετής ρουτίνας. Το ευχάριστο είναι πως – για εσάς του β’ δεκαημέρου- προβλέπονται εξελίξεις και ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής που σας ξαλαφρώνουν ή ακόμα νιώθετε πως σας σώζουν από δυσβάσταχτους όρους που δεν θέλατε με τίποτε να δεχθείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Οι μέρες που ακολουθούν επιφυλάσσουν εποικοδομητικές, δημιουργικές και χαρούμενες εξελίξεις σε πολλούς Παρθένους, μα πιο πολύ σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο β’ και γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Επαναπροσδιορισμοί σε μια αισθηματική ιστορία είναι ενδεχόμενο της εποχής. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράλογες κινήσεις σε στιγμές υπερβολικής αισιοδοξίας όσον αφορά στη διαχείριση των χρημάτων.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εβδομάδα αυτή κρατάει κάτι από την εσωστρέφεια ή την κυκλοθυμία των προηγούμενων ημερών. Ζητήματα προσωπικής ζωής, οικογένειας, σταθερών σχέσεων και σπιτιού / έδρας /ακινήτων ανακινούνται και βρίσκονται στο επίκεντρο της έννοιας σας, κυρίως αν γεννηθήκατε κατά τον Οκτώβριο μήνα. Ένα βιαστικό ή τυχερό ξεκίνημα στα προσωπικά / επαγγελματικά είναι στο πρόγραμμα για εσάς του β’ δεκαημέρου, ακόμα κι εν μέσω προβληματισμών ή διλημμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Οι μέρες που ακολουθούν χαρακτηρίζονται θετικές με ποικίλες στιγμές ευκαιρίας, προστασίας κι εύνοιας για τους περισσότερους εξ’ υμών, περισσότερο βεβαίως εφόσον γεννηθήκατε μετά τις 7/11. Δεν έχετε παρά να στοχεύσετε σε εποικοδομητικές και χρήσιμες επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις κι επαναπροσεγγίσεις, ώστε να καταλήξετε σε καρποφόρες προτάσεις και συμφωνίες βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα που ακολουθεί φέρνει κέρδη – που θα φανούν αργότερα- κυρίως σε όσους Τοξότες εργασθούν μεθοδικά, αλλά και πρωτότυπα. Η συμμετοχή σας σε συλλογικούς χώρους είτε οι συμμαχίες που τώρα αναπτύσσετε θ’ αποδώσουν προσεχώς. Θεωρήστε πως μπορείτε ν’ ακολουθήσετε το μότο «πετάς χρήμα από το παράθυρο για να σου έλθει από την πόρτα», πιο πολύ αν γεννηθήκατε κατά το β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Πιθανότατα μια συναφής λογική θα μπορούσε ν’ αποβεί αποδοτική και στα αισθήματα…Δίνεις και θα λάβεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ενδιαφέρουσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα για πολλούς Αιγόκερους, αφού κάθε ζήτημα που εσείς θέτετε σε προτεραιότητα προωθείται αναλόγως. Ακόμα κι αν η διάθεση είτε οι εξελίξεις δεν είναι απολύτως ικανοποιητικές – ακόμα- , το ζήτημα παραμένει πως μπορείτε να κάνετε πολλά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας στοχεύοντας στο κοινό όφελος. Πιο ευεργετημένοι/ ες κι αποδοτικοί/ ές για τις μέρες αυτές είστε οι Αιγόκεροι που γεννηθήκατε μετά τις 5/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εβδομάδα αυτή φαίνεται πως λειτουργεί προπαρασκευαστικά σε συνειδητό ή υποσυνείδητο επίπεδο για εσάς. Κάτι μάλλον έχετε στα σκαριά, το οποίο πιθανώς θα βγάλετε προς τα έξω στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου. Βεβαίως, πολύτιμος σύμμαχος για εσάς παραμένει ο Άρης στο Ζυγό, κάτι που μαρτυρά ίσως τη διάθεσή σας για ταξίδια μακρινά και για αξιοποίηση ευκαιριών που ίσως είναι διαφορετικές σε ποιότητα από οτιδήποτε έχετε έως σήμερα πράξει. Γεμάτοι/ ες θετική ενέργεια γι αυτές τις μέρες είστε περισσότερο εσείς που έχετε γενέθλια κοντά στις 4/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Οι μέρες που ακολουθούν δίνουν περισσότερες ευκαιρίες κι αφορμές χαράς στους εκπροσώπους των Ιχθύων! Τόσο ψυχοσυναισθηματικά, όσο και υλικά/ πρακτικά, μάλλον ανήκετε στους πλέον τυχερούς της εποχής! Ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε μετά τις 5/3, ας έχετε κατά νου πως οποιοδήποτε σχέδιό σας έχει τώρα ελπίδες πραγμάτωσης, εφόσον λειτουργήσετε με εξωστρέφεια, πρωτοτυπία και μέτρο λογικής σε όλα.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ