Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα χρονιά ξεκινά με μια δυναμική νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Για τους περισσότερους Κριούς, μα πιο πολύ για εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές Απριλίου, βασικές δομές αλλάζουν. Σημαντικές σχέσεις ζωής, οικογένεια και καριέρα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Κρατήστε όσο το δυνατόν την υπομονή σας, αλλά κι ένα χαμηλότερο προφίλ αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του χθες, ώστε να δώσετε ουσιαστικό νόημα σ’ αυτό το γύρισμα της τύχης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Το 2014 ξεκινά με ιδιαίτερα θετική δυναμική για πολλούς Ταύρους! Κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στις αρχές Μαΐου υπολογίστε σε αισιόδοξες προοπτικές που μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια ή με εξελίξεις στην εργασία / στις σπουδές ή με μια προσωπική σας φιλοδοξία / επιθυμία ζωής! Προστατευμένοι / ες ακόμα κι εν μέσω εντάσεων / πιέσεων θα είστε κι εσείς που έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Μια νέα χρονιά ξεκινά και για εσάς φαίνεται πως το ξεκίνημά της επιφυλάσσει εξελίξεις σχετικές με τα οικονομικά ή / και συναισθηματικά σας αποθέματα. Θυμηθείτε πως ο Άρης από το Ζυγό αποτελεί σημαντικό σύμμαχο ώστε να φέρετε σε πέρας επιτυχώς καθετί που προσπαθείτε, τόσο στην επιχειρηματική, όσο και στην ερωτική σας δράση, κυρίως αν έχετε γενέθλια στις αρχές Ιουνίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Το 2014 ξεκινά δυναμικά με τη νέα σελήνη κι εξελίξεις που αλλάζουν ουσιαστικά μια σειρά από θέματα στην προσωπική η στην εργασιακή ζωή πολλών Καρκίνων. Αν γεννηθήκατε στις αρχές Ιουλίου θυμηθείτε πως η ένταση / αλλαγή καραδοκεί στην οικογένεια / στο σπίτι / στην καριέρα / στις σχέσεις-στο γάμο / σε μια σημαντική συνεργασία. Πιο προστατευμένοι/ ες και σταθεροί / ές στο βηματισμό γι αυτήν την εβδομάδα είστε εσείς της 11-13/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα χρονιά ξεκινά με τη νέα σελήνη στον 6ο ηλιακό σας οίκο και με πλανητικές διελεύσεις που φαίνονται ικανές να εντείνουν τη νευρικότητα, το άγχος και την καθημερινή πίεση (στη δουλειά ή στις ευθύνες της οικογένειας) για πολλούς Λέοντες. Σημαντική βοήθεια θα έχετε αυτήν την εβδομάδα όσοι/ες γεννηθήκατε στις αρχές Αυγούστου, αφού ο Άρης από το Ζυγό προσδίδει αποτελεσματικότητα κι ευστοχία σε κάθε σας κίνηση. Με περισσότερη προσοχή και στωικότητα κινηθείτε σε όλα εσείς του γ’ δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ουσιαστικά αισιόδοξα κι ελπιδοφόρα υποδέχεστε τη νέα χρονιά εσείς οι Παρθένοι! Πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε στην αρχή Σεπτεμβρίου, θυμηθείτε πως οι πάσης φύσεως συναισθηματικές χαρές είναι πιο κοντά σας! Έρωτας, τύχη, παιδιά, επιχειρηματικότητα σας κάνουν να νιώθετε νικητές αυτής της Πρωτοχρονιάς! Αν είναι κάτι που αξίζει να φροντίσετε είναι η έννοια του ρίσκου, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα, καθώς φαίνεστε πιο έτοιμοι/ες να ξοδέψετε (κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν σας χαρακτηρίζει ως τακτική!). Τυχεροί/ ές και προστατευμένοι / ες θεωρείστε σαφώς κι εσείς του γ’ δεκαημέρου με την Αφροδίτη να δίνει ή να ξαναδίνει ευκαιρίες…

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Το 2014 ξεκινά εκρηκτικά για πολλούς Ζυγούς, μα περισσότερο για εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αν είναι κάτι που θα πρέπει ν’ αποφύγετε, τότε συζητούμε για εντάσεις, κόντρες, λεκτικά ή άλλα ατυχήματα βιασύνης, απερισκεψίας ή ανεξέλεγκτου αυθορμητισμού στην αντιμετώπιση προσώπων και καταστάσεων. Επίσης, για ορισμένους Ζυγούς υπάρχει η πιθανότητα σημαντικών αλλαγών / προβλημάτων που σχετίζονται με την οικογένεια, τη σταθερή σχέση, το χώρο (σπίτι / έδρα / ακίνητο). Διατηρήστε υψηλά τα επίπεδα ψυχραιμίας και διαχειριστείτε στωικά κάθε εστία εκνευρισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Με θετικές προδιαγραφές ξεκινά το νέο έτος για τους περισσότερους από εσάς, αφού, ακόμα κι αν οφείλετε να σεβαστείτε συγκεκριμένους όρους και όρια ή ακόμα κι αν καλείστε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα με μέτρο τη λογική, το ρεαλισμό, την ειλικρίνεια και τη χρησιμότητα, μπορείτε να προχωρήσετε και να νιώθετε προστατευμένοι/ ες σε κάθε βήμα. Εκδρομές κι επαφές, αλλά και προτάσεις / ευκαιρίες ποικίλου ύφους είναι στο προσκήνιο, ιδιαίτερα εφόσον γεννηθήκατε στις αρχές Νοεμβρίου. Εντάσεις καλείστε και δύναστε να διαχειριστείτε εσείς του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι/ ες ενδεχομένως θα αισθανθείτε πιο πιεσμένοι/ες ή αιφνιδιασμένοι/ ες σε κάποιες στιγμές της εβδομάδας αυτής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Μια νέα σελήνη στο 2ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου δίνει το στίγμα για το ξεκίνημα του 2014. Για πολλούς Τοξότες τα νέα θα είναι χαρμόσυνα, καθώς οι πηγές εσόδων φαίνονται με κάποιον περίεργο ή αιφνίδιο τρόπο ν’ αυξάνονται, συνεπώς ανάλογα βελτιώνονται και τα επίπεδα ικανοποίησης μέσα σας! Παράλληλα, μια απροσδόκητη ευκαιρία / γνωριμία ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και κάνει ορισμένους/ες να επαναπροσδιορίζετε την προσωπική σας ζωή και τα ζητούμενά σας σχετικά. Αυτό που αξίζει να προσέξετε είναι τα έξοδα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα χάσετε στο…μέτρημα και στα πάρε-δώσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η καινούργια χρονιά ξεκινά με τη νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο να φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις ζωής σε πολλούς/ές εξ’ υμών, μα περισσότερο σε όσους/ες γεννηθήκατε στην αρχή του Ιανουαρίου. Καριέρα, δομές προσωπικής ζωής (γάμος / οικογένεια), αλλά και περιβάλλον είναι έννοιες που πιθανότατα συνδέονται με την αλλαγή ή / και την ένταση. Δεν έχετε παρά να διαχειριστείτε με μαεστρία τις εξελίξεις και να δείτε τις θετικές τους προεκτάσεις. Πιο σταθερά και σίγουρα αισθάνεστε και προχωράτε τώρα εσείς της 9-11/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Μια νέα χρονιά ξεκινά και για εσάς φαίνεται πως τα συναισθήματα είναι δυσδιάκριτα. Η νέα σελήνη στο 12ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αλλά και η πολυαστρία στον Αιγόκερω, δεν υπόσχονται σαφώς την πιο αισιόδοξη διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η θέση του Άρη και η φιλοσοφική διάσταση του 12ου οίκου φέρνουν μια ιδιότυπη εσωτερική πίστη στο όραμα και σας κάνουν να προετοιμάζεστε για το επόμενο σημαντικό σας βήμα. Πιο τυχεροί/ ές γι αυτήν την εβδομάδα είστε εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές Φεβρουαρίου. Προσοχή, ηρεμία και στωικότητα αποτελούν τις έννοιες-σύσταση μπροστά σε οποιαδήποτε συγκυρία για τους Υδροχόους του γ΄δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Το καινούργιο έτος ξεκινά με εύνοια για τους περισσότερους Ιχθύς! Η νέα σελήνη πραγματοποιείται σε όψη εξαγώνου προς εσάς, συνεπώς οι έννοιες τύχη, ευκαιρία και προστασία σας συντροφεύουν, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις αρχές Μαρτίου! Οι γιορτινές ημέρες είναι μάλλον κοινωνικές με τους φίλους και τις γνωριμίες να διαδραματίζουν ουσιαστικό, θετικό, υποστηρικτικό ρόλο για εσάς και με την αισιοδοξία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας εξ’ αιτίας προσωπικών ή άλλων εξελίξεων, που κάτι προσθέτουν με το καλημέρα της καινούργιας χρονιάς στη ζωή σας!

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ