Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η καθημερινότητα αναδιαμορφώνεται (στο σπίτι/ στον επαγγελματικό χώρο) επί τα βελτίω για πολλούς Κριούς. Κινητικότητα παρουσιάζει ο οικογενειακός χώρος με πολλές εκκρεμότητες να μπαίνουν σε τροχιά διευθέτησης. Σχέσεις με γερές βάσεις προχωρούν και τίθενται σε νέα μονοπάτια σταθερότητας (πχ. συμβίωσης) για κάποιους /ες. Άλλοι/ ες καταπιάνεστε με συναισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος και βιώνετε μια επικίνδυνη «έξαρση» που θα οδηγήσει πιθανότατα τις εξελίξεις σ’ ένα αλλιώτικο μέλλον. Προσοχή θα χρειαστεί για ορισμένους Κριούς της 2/4 κυρίως την Τετάρτη (εντάσεις / αλλαγές / έκτακτα προβλήματα – ατυχήματα με οικείους / στο σπίτι). Ο Ήλιος στο Λέοντα εγκαινιάζει μια εποχή ανανέωσης, χαράς, ελπίδας κι αισιοδοξίας για εσάς του Μαρτίου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εβδομάδα αποκτά ενδιαφέρον για τους περισσότερους Ταύρους, αλλά πιο πολύ για εσάς που γεννηθήκατε από τις 27/4 έως τις πρώτες ημέρες του Μάιου. Εξαιρετικές στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, ευτυχίας με τον έρωτα ή με τα παιδιά επιφυλάσσουν οι διελεύσεις της εβδομάδας για εσάς της 27/4, 29/4, 14/5  οι οποίοι/ ες μπορείτε να υπολογίσετε και σ’ ευχάριστες αποδράσεις. Εποικοδομητικές επαφές / συνδιαλλαγές πάσης φύσεως, αλλά και μετακινήσεις ποικίλου ενδιαφέροντος υπόσχεται και η πορεία του Ερμή για τους Ταύρους της 6-12/5 , οι οποίοι/ ες βλέπετε πως πλέον οι εξελίξεις «τρέχουν» σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Την Τετάρτη είναι καλό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να παραμείνετε στωικοί σε οποιοδήποτε συμβάν έντασης / απρόβλεπτο πρόβλημα εσείς της 17-18/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ζητήματα που αφορούν το χώρο (σπίτι / επαγγελματική έδρα) αναδιαμορφώνονται για πολλούς Διδύμους και επιφέρουν ηρεμία κι αίσθηση περισσότερης σταθερότητας / εξασφάλισης, ακόμα και με την οικονομική διάσταση των εννοιών. Ανακίνηση διαδικασιών που σχετίζονται με τα εισοδήματα είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ φαίνεται πως πλέον οι εξελίξεις «τρέχουν» σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Υποθέσεις κληρονομικών / ακινήτων / αποζημιώσεων ή άλλων αποθεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια / το παρελθόν φαίνεται να τακτοποιούνται για αρκετούς/ ές εξ’ υμών. Την Τετάρτη προνοήστε για απρόοπτα – αλλά διαχειρίσιμα- προβλήματα με κάποιο άτομο από το φιλικό / συλλογικό περιβάλλον ή με την εφορία  ή για ένα έκτακτο έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μετακινήσεις, επαφές, δημόσιες σχέσεις είναι στο πρόγραμμα για πολλούς Καρκίνους της 7-14/7. Με προσοχή / στωικότητα διαχειριστείτε τα πάντα – γιατί μάλλον μπορείτε- εσείς της 3/7, κυρίως την Τετάρτη, γιατί μια ένταση ή μια αλλαγή προβλέπονται βάσει των πλανητικών διελεύσεων. Εξαιρετικές χαρακτηρίζονται οι προοπτικές για εσάς της 29/6 , της 1/7και της 5-6/7  (την Κυριακή, την Τρίτη  και την Παρασκευή αντίστοιχα), καθώς φαίνεται πως έχετε τη δυναμική να χτίσετε ή να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις  / συνεργασίες και να δημιουργήσετε καινούργιες βάσεις προόδου σε κάθ’ επίπεδο. Διακοπές, ευχάριστες στιγμές, αλλά και «ενδιαφέρουσες» γνωριμίες (ειδικά για εσάς που αναφέρω με ημερομηνίες γέννησης) εντάσσονται ως ενδεχόμενα στη δυναμική της εβδομάδας αυτής.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η Τετάρτη είναι μια μέρα που «ζητά» προσοχή και στωικότητα στη διαχείριση κάθε έκτακτου προβλήματος που ενδεχομένως θα προκύψει, αν γεννηθήκατε στις 19-20/8 . Για τους περισσότερους Λέοντες οι μέρες αυτές επιφυλάσσουν κέρδη, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό / ηθικό επίπεδο. Η αίσθηση δικαίωσης είναι κάτι εμφανές από το συνδυασμό των πλανητικών διελεύσεων για το ζώδιό σας. Μια εξέλιξη ανακουφίζει στα επαγγελματικά, ενώ παραμένει σημαντική η δική σας επιμονή στην τήρηση σιωπής ή χαμηλών τόνων εκεί όπου πρέπει. Το παρασκήνιο αυτή τη φορά ναι, μπορεί να λειτουργήσει προς το συμφέρον σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η διέλευση της Αφροδίτης δίνει πολλά και θετικά σε κάθ’ επίπεδο, ηθικό- οικονομικό- συναισθηματικό, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 30/8 ,  1/9  και στις 6/9 . Η εποχή συμβάλλει τα μέγιστα σ’ ένα είδος δικαίωσης και δίνει εξελίξεις που – ακόμα κι εν μέσω εντάσεων- θ’ αποδειχθούν σημαντικές για το χτίσιμο μιας νέας πορείας. Η Τετάρτη εγκυμονεί φόρτιση / έκτακτα προβλήματα και φέρνει σύγχυση σε ορισμένους εξ’ υμών, ακόμα κι εξαιτίας μη αναμενόμενων εξόδων. Μια φιλία θα μπορούσε να κινδυνεύσει, αν υπάρχει οικονομική εμπλοκή. Επίσης, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εφορία ή με το συλλογικό χώρο όπου μετέχετε ενδεχομένως δημιουργεί έντονη φόρτιση. Εποικοδομητικές μπορούν ν’ αποβούν οι επαφές και οι προσπάθειες που θα κάνετε εσείς της 8-14/9, οι οποίοι / ες θα παρατηρήσετε πως «το νερό μπαίνει στ’ αυλάκι» σε υποθέσεις που μέχρι τώρα υπήρξαν στάσιμες / αβέβαιες.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αν γεννηθήκατε στις 4-5/10 , καλό θα είναι να επιδείξετε προσοχή και στωικότητα στη διαχείριση κάθε έκτακτου προβλήματος / απρόσμενης έντασης / αλλαγής την Τετάρτη. Προνοήστε για μια ενδεχόμενη φόρτιση σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες και φροντίστε οικεία πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.  Σε γενικό πλαίσιο για τους Ζυγούς η εβδομάδα δείχνει έντονη κινητικότητα με εύνοια κυρίως σ’ επαγγελματικής φύσεως υποθέσεις ή αν μη τι άλλο φέρνει εξελίξεις που σας ηρεμούν, γιατί βλέπετε πως η ζωή σας μπαίνει σ’ ένα νέο μοτίβο σιγά σιγά, συνεπώς παρατηρείτε πως ναι, εναλλακτικές λύσεις όντως υπάρχουν. Ο Ήλιος στο Λέοντα εγκαινιάζει μια εποχή ανανέωσης, κοινωνικότητας κι αισιοδοξίας για εσάς του Σεπτεμβρίου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Μετακινήσεις, ταξίδια, διαπραγματεύσεις, υποθέσεις σπουδών / απώτερων φιλοδοξιών είναι σε πρώτο πλάνο για εσάς της 8-14/11 . Υποθέσεις που έδειχναν στάσιμες, φαίνεται πως προχωρούν πλέον ομαλότερα και γρηγορότερα. Η Αφροδίτη από το ζωδιακό χώρο της Παρθένου χαρίζει ευκαιρίες ανανέωσης, γνωριμίες και φιλίες με προοπτική, αλλά κι επικερδείς – σε κάθ’ επίπεδο- συμπτώσεις, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 30/10 , 1/11  και στις 6/11. Η εξωστρέφεια αποτελεί το κλειδί που θα σας βοηθήσει να προσπελάσετε κάθε τυχόν εμπόδιο στο δρόμο που θέλετε τώρα να διασχίσετε.  Την Τετάρτη είναι καλό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να παραμείνετε στωικοί σε οποιοδήποτε συμβάν έντασης / απρόβλεπτο πρόβλημα εσείς της 19/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Επαγγελματικές / οικονομικές υποθέσεις είτε ζητήματα προσωπικής ζωής τίθενται σ’ ένα σταθερότερο και πολλά υποσχόμενο πλαίσιο τώρα, με αποτέλεσμα πολλοί/ές εξ’ υμών να αισθάνεστε δικαιωμένοι/ες. Η ενδόμυχη ανάγκη για συναισθηματική «αναγέννηση» βεβαίως θα μπορούσε να γεννήσει ερωτικο-σεξουαλικά πάθη και προβλήματα μέσ’ από ρίσκα και παρασκηνιακές διαδικασίες σε ορισμένους Τοξότες. Έκτακτα έξοδα είτε απρόσμενες συγχύσεις ενδεχομένως θ’ απασχολήσουν την Τετάρτη κάποιους/ες από εσάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εποχή δίνει στους περισσότερους Αιγόκερους τη δυνατότητα ανάπτυξης / προόδου σε προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες. Τυχερές μέρες είναι η Κυριακή για εσάς της 29/12 και η Τρίτη για εσάς της 30/12. Η Παρασκευή θα δώσει ευκαιρίες ανανέωσης / επέκτασης / υλοποίησης ενός σχεδίου σε προσωπικού / πρακτικού ύφους υποθέσεις για όσους / όσες γεννηθήκατε στις 4/1. Οι θέσεις των πλανητών υποστηριζουν  κάθε διαδικασία που προϋποθέτει τον πολιτισμένο διάλογο και τη διαπραγμάτευση, ώστε να ξεκαθαριστούν πάσης φύσεως ζητήματα που τελούσαν σε εκκρεμότητα. Προσοχής χρήζει η Τετάρτη, αν γεννηθήκατε στις 2/1, γιατί η ένταση / απροσδόκητη αλλαγή καραδοκεί και θα πρέπει να τηρήσετε σωστή τακτική διαχείρισης, ώστε να μην έχετε «απώλειες» συναισθηματικού / υλικού / ηθικού περιεχομένου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Εκκρεμότητες εργασιακές / καθημερινής ρουτίνας που σας άγχωναν βρίσκουν εν πολλοίς δρόμο επίλυσης, ενώ και ζητήματα υγείας διευθετούνται με καλύτερο τρόπο αυτές τις μέρες. Χρήματα που σχετίζονται με κληρονομιές / αποζημιώσεις / ασφάλειες / το κοινό με άλλους ταμείο ή διαφορετικές πηγές πλην του τακτικού σας εισοδήματος έρχονται πιθανότατα στα χέρια σας είτε τουλάχιστον μια συναφής υπόθεση μπαίνει σε τροχιά εξομάλυνσης. Με αυτόν τον τρόπο ή λόγω άλλων εξελίξεων αρχίζετε να αισθάνεστε πιο σίγουροι/ ες κι ασφαλείς, άρα και πιο ήρεμοι/ες. Σαφέστατα η Τετάρτη αποτελεί μια μέρα όπου η ένταση καραδοκεί και θα πρέπει να επιδείξετε μέριμνα και στωική διαχείριση σε κάθε περίσταση, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 15-16/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Επαφές πάσης φύσεως (επαγγελματικές συνδιαλλαγές / συναισθηματικές επικοινωνίες), συναντήσεις / μετακινήσεις / εκδρομές είναι στο πρόγραμμα και συνοδεύονται από σαφή εύνοια, αν γεννηθήκατε στις 6-12/3 . Σχέσεις και συνεργασίες αναπτύσσονται με πιο ταχείς ρυθμούς, αλλά και με αποδοτικά αποτελέσματα, πολύ περισσότερο για τους Ιχθύς της 26/2 (Κυριακή), της 28/2 (Τρίτη)  και της 4/3 (Παρασκευή). Η Τετάρτη χρειάζεται προσοχή, ωριμότητα και στωικότητα στη διαχείριση κάθε υπόθεσης. Αποφύγετε τα ρίσκα (οικονομικά / συναισθηματικά) και υπολογίστε για τυχόν ρήξεις / ζημιές που σας απομακρύνουν απροσδόκητα από το δρόμο που είχατε κάποιοι/ ες κατά νου…

 

Για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό:                                       

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ