Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από την Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η πανσέληνος του μήνα προοιωνίζεται ρευστότητα και αλλαγές σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον, την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς, αλλά και διακυμάνσεις σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. Πολλοί και πολλές από εσάς θα πρέπει να ξεκουραστείτε σωματικά, αλλά και νοητικά, ώστε να βρείτε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες τις απαντήσεις και τις λύσεις που χρειάζεστε σε μια σειρά από θέματα που σας απασχολούν. Το άγχος και οι ανησυχίες κυριαρχούν συχνά πυκνά, ενώ ο έρωτας φαίνεται να προβληματίζει ή να κινείται σε παρασκηνιακό / αδιέξοδο / πλατωνικό πλαίσιο ανανεώνοντας και «εμπνέοντας» εσάς της 12/4 και «μπερδεύοντας» ή διαψεύδοντας, ωστόσο, πολλούς εξ’ υμών της 8/4.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος στην Παρθένο πραγματοποιείται σε τρίγωνο προς το δικό σας ζώδιο κι αυτό αποτελεί θετικό οιωνό για τις δημιουργικές σας επιδιώξεις. Έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις, αλλά και τύχη ή ευχάριστες συμπτώσεις σας αλλάζουν τη διάθεση επί τα βελτίω, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 27/4. Γνωριμίες από τα παλιά επανέρχονται στο προσκήνιο για πολλούς Ταύρους, επαγγελματικές προτάσεις ξαναπέφτουν στο τραπέζι, ενώ οι φίλοι και οι συλλογικοί χώροι αποτελούν κλειδιά στην αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο, τόσο σε πρακτικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η πανσέληνος στον 4ο φυσικό σας οίκο δείχνει πιθανότατα μια κορύφωση σε θέματα που άπτονται του σπιτιού, της οικογένειας ή της πολύ προσωπικής σας ζωής. Αλλαγές είναι στο πρόγραμμα, ενώ η συναισθηματική υπερβολή σας χαρακτηρίζει, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 28/5. Ο ανάδρομος Ερμής επιτείνει τις καθυστερήσεις, τον εκνευρισμό ή τις προβληματικές καταστάσεις μ’ έναν γονέα ή σχετικά μ’ ένα ζήτημα καριέρας. Ωστόσο, εσείς, δημιουργικοί, φιλόδοξοι και γεμάτοι όρεξη για κατακτήσεις, ζητάτε το καλύτερο για το μέλλον σας και βιάζεστε να το πετύχετε, ξεχνώντας πως μάλλον χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα! Οι γεννημένοι στις 24/5 θυμηθείτε πως η αυταπάτη / εξαπάτηση / διάψευση καραδοκούν σε όλα τα επίπεδα…

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στον 3ο φυσικό σας οίκο και προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις, ειδήσεις, συμπτώσεις, συζητήσεις, προτάσεις ή αποτελεσματικές μετακινήσεις, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 29/6. Εξελίξεις που σχετίζονται με την πηγή των εισοδημάτων σας αναμείνατε πιθανότατα εσείς που γεννηθήκατε στις 13-14/7. Η εποχή κρίνεται σε γενικό πλαίσιο εποικοδομητική για τους Καρκίνους, αφού η πολυαστρία στους Ιχθύς συντείνει στην προσωπική / επαγγελματική ανάπτυξη με σταδιακή πραγμάτωση των πάσης φύσεως επιθυμιών σας. Σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, διαγωνισμοί, εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, εκδόσεις, αλλά και έρωτες με διαφορές (ηλικίας / κουλτούρας κλπ.) ή έρωτες «από μακριά»…παίρνουν άριστα! Βεβαίως, καλό θα είναι να σκέπτεστε διπλά τα πάντα και να μην υπερενθουσιάζεστε, καθώς η θέση του ανάδρομου Ερμή δεν εγγυάται για την «καθαρή ματιά ή για την ευθυκρισία σας»…

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει ένα οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο ή πιθανότατα σας βάζει στη διαδικασία να προβληματιστείτε σχετικά με τους στόχους και τις απαιτήσεις της ζωής και του μέλλοντός σας, αφού οι ανασφάλειες συχνά πυκνά καταπονούν τον ψυχισμό σας. Κάποιοι ενδεχομένως διάγετε μια περίεργη φάση ακόμα και στον τομέα των σχέσεων και προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε το τι επιθυμείτε επί της ουσίας να κρατήσετε στη ζωή σας για να προχωρήσετε πιο εποικοδομητικά. Διαχειριστείτε χρήματα και συναισθήματα όσο μπορείτε πιο «λογικά και μετρημένα» και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις, σενάρια, πάθη, παρεξηγήσεις, εμμονές ή προβλήματα να σας καταβάλλουν και ν’ αμαυρώνουν τον αγώνα σας. Σύντομα έρχεται η άνοιξη και όλα θα κυλήσουν ομαλότερα…

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/8. Η εποχή φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από θέματα σχέσεων και συνεργασιών που σας απασχολούν και κυριαρχούν σ’ ένα μονοπάτι εξελίξεων με γνώμονα την προσωπική και επαγγελματική σας πρόοδο. Η θέση του Δία δείχνει νέους δρόμους καριέρας ή ευκαιριών, ενώ ο ανάδρομος Ερμής και η πολυαστρία στους Ιχθύς «μπερδεύουν» τα δεδομένα και δυσχεραίνουν τις διαδικασίες ξεκαθαρισμάτων και αποφάσεων, φέρνοντας περισσότερες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις ή διλήμματα. Καλό θα είναι ν’ αποφύγετε ανούσιες ή ζημιογόνες κόντρες, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 10-14/9 και να μην περιμένετε «θαύματα», αν γεννηθήκατε κοντά στις 26/8.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει περισσότερη ανάγκη για ψυχολογική και σωματική ξεκούραση, σε μια εποχή όπου εργασία, υποχρεώσεις ρουτίνας, εντάσεις καθημερινότητας, εκκρεμότητες, αλλά και ζητήματα φυσικής κατάστασης σας «τρέχουν». Βεβαίως, η συναισθηματική ζωή ενέχει ενδιαφέρον, «ιδιόμορφη κίνηση», αλλά και υπερευαισθησία,  κυρίως για πολλούς εξ’ υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 15/10. Ζυγοί της 11/10 μην βιάζεστε, μην υπερενθουσιάζεστε και μην «τα βάφετε μαύρα» για τίποτε και για κανέναν.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου αποτελεί εξαιρετικό οιωνό για πολλούς Σκορπιούς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/10 δίνοντας προοπτικές σε φιλίες, συμμαχίες, συνεργασίες, αλλά και πρωτότυπους στόχους πάσης φύσεως. Η εποχή προωθεί με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα καρδιάς. Έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις, τύχη και διασκέδαση βρίσκονται σε πρωτοκαθεδρία για το δικό σας ζώδιο. Ο ανάδρομος Ερμής από τον 5ο φυσικό σας οίκο φέρνει επαφές με πρόσωπα του συναισθηματικού παρελθόντος είτε προκαλεί διλήμματα  / προβληματισμούς.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον 10ο ηλιακό σας οίκο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 29/11: ένα ζήτημα καριέρας / οικογένειας / προσωπικής ζωής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο (ανακατατάξεων) προκαλώντας έντονα συναισθήματα. Σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες τίθενται επί τάπητος, ενώ την ίδια εποχή η πολυαστρία στους Ιχθύς, με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, προξενεί μπερδέματα, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, αλλά και ψυχοσυναισθηματική ένταση που φαίνονται δύστροπα στην διαχείρισή τους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 10-14/12.  Προσοχή σε απάτες/ εξαπατήσεις / αυταπάτες/ διαψεύσεις / συγχύσεις, για τους Τοξότες της 25/11.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σε τρίγωνο προς το δικό σας ζώδιο και φέρει ευνοϊκά μηνύματα για όσους/ όσες γεννηθήκατε κοντά στις 29/12. Σπουδές, διαγωνισμοί, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, αλλά κι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις / διεκδικήσεις έχουν θετική προοπτική για εσάς. Την ίδια στιγμή, Αιγόκεροι της 12/1 μπορείτε να αναμένετε εξελίξεις σ’ ένα οικονομικό θέμα. Η πολυαστρία στους Ιχθύς συμβολίζει επαφές, μετακινήσεις, εμπορικές συνδιαλλαγές, δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, ιδέες, προτάσεις κι ευκαιρίες που προκύπτουν ως επακόλουθο αυτών. Με τον ανάδρομο Ερμή φυσικά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παρανοήσεις / παρεξηγήσεις, να θεωρήσετε φυσιολογικές κάποιες καθυστερήσεις / αναβολές στις διαδικασίες, να μεριμνήσετε για προβλήματα με το μεταφορικό μέσον και ν’ αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες. Πολύ καλή ιδέα θα ήταν η επανεξέταση προσφορών και η επαναδιαπραγμάτευση σε κάθε υπόθεση που κρίνετε σημαντική για το μέλλον σας.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον 8ο φυσικό σας οίκο και προκαλεί έντονα συναισθήματα που σχετίζονται με την αίσθηση οικονομικής  / ψυχοσυναισθηματικής ασφάλειας / ανασφάλειας. Μια εξέλιξη που συνδέεται με τα εισοδήματα του/ της συντρόφου ή με κληρονομιές, δάνεια, αποζημιώσεις είτε άλλα αποθέματα απασχολεί. Σταθερά προστατευμένοι ή ακόμα κι ευνοημένοι είστε από τη συγκυρία εσείς που γεννηθήκατε στις 27/1. Η πολυαστρία στους Ιχθύς δεν μπορεί παρά να επιτείνει την «μανία» σας να βρείτε λύσεις και να βάλετε τις πρακτικές ανάγκες σε μια τροχιά σταθερής εκπλήρωσης. Να είστε σίγουροι πως ο αγώνας θα δικαιωθεί, ωστόσο προς το παρόν θα χρειαστεί υπομονή και στωικότητα μπροστά σε τυχόν καθυστερήσεις / αναβολές που ενδεχομένως θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν παροδικά.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται απέναντί σας και αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 26/2: σημαντικές προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο κι απασχολούν με την εξέλιξή τους. Κάποιοι Ιχθύες προωθείτε θέματα σπιτιού (μετακόμιση / συγκατοίκηση) είτε βιώνετε αλλαγές στο χώρο της προσωπικής σας ζωής. Μη βιαστείτε να πιστέψετε σ’ ένα όνειρο, ούτε βέβαια να πάρετε και πολύ «βαριά» μια διάψευση σχεδίων, αν γεννηθήκατε στις 22/2. Εκνευρισμοί, παραλογισμοί, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, μπερδέματα, ακόμα και λάθη αφηρημάδας είναι στο πρόγραμμα με τον ανάδρομο Ερμή για πολλές και πολλούς Ιχθύς. Ένταση, βιασύνη, αποφασιστικότητα και τάση «κατάκτησης» πρέπει να τεθούν σε σωστά πλαίσια και να χαλιναγωγηθούν, ώστε να αποδώσουν και να μην φέρουν αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, για εσάς της 7-13/3.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

 

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

(Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ