Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα αυτή φαίνεται αρκετά κουραστική, τόσο πρακτικά, όσο και ψυχολογικά για πολλούς Κριούς. Ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε μέσα στο Μάρτιο, θα πρέπει να έχετε τις κεραίες τεντωμένες και τις άμυνές σας έτοιμες, καθώς ζητήματα οικογενειακά / επαγγελματικά είτε θέματα με τις πολύ σημαντικές σχέσεις της ζωής σας ενδεχομένως θα χρειαστούν επαγρύπνηση και στωικότητα στην αντιμετώπιση… 

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Οι μέρες που ακολουθούν μοιάζουν ικανές να ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη πολλών Ταύρων. Κυρίως αν γεννηθήκατε κατά τον Απρίλιο, μπορείτε να υπολογίσετε σε θετικές εξελίξεις / ειδήσεις σχετικές μ’ ένα όνειρο / μια φιλοδοξία ζωής. Ταξίδια είναι στο πρόγραμμα για πολλούς/ ές, ενώ εύνοια συνοδεύει κι εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 18/5!

Προσοχή σε έκτακτες υποχρεώσεις / απροσδόκητα περιστατικά που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος συνιστώ σ’ εσάς της 13/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Μια πολυαστρία στον Αιγόκερω μοιάζει αινιγματική για το δικό σας ζώδιο. Οικονομικά ζητήματα (κληρονομιές, δάνεια, χρέη, αποζημιώσεις, κοινό με άλλους ταμείο κλπ.) μάλλον είναι πρώτα στην ημερήσια διάταξη. Την ίδια στιγμή, πολλοί Δίδυμοι ενδέχεται να αισθανθείτε έντονα ερωτικά για ένα πρόσωπο και θα προσπαθήσετε να ελέγξετε με κάποιον τρόπο τα συναισθήματα, αλλά και το ίδιο το αντικείμενο του πόθου σας…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Πλούτωνας απέναντί σας διαμορφώνουν ένα διαφορετικό «παιχνίδι» στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών γι αυτήν την εβδομάδα. Αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο θεωρήστε πως θα πρέπει να κινηθείτε με περισσότερη μαεστρία / διπλωματία και να συγκρατηθείτε μπροστά σε εντάσεις / προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν στις οικογενειακές / προσωπικές / διαπροσωπικές σχέσεις και σε πάσης φύσεως συνδιαλλαγές.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Πολλή δουλειά, περισσότερο άγχος και εστίαση σε υποχρεώσεις / εκκρεμότητες ρουτίνας εργασίας είτε και σε ζητήματα που άπτονται της φυσικής σας κατάστασης συμβολίζει η συντονισμένη διέλευση πολλών πλανητών στον Αιγόκερω. Πρακτικότητα, οργάνωση και μεθοδικότητα είναι έννοιες κλειδιά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους/ ες. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 15/8, φροντίστε να διαχειριστείτε έξυπνα / στωικά κάθε ενδεχόμενο απρόοπτου προβλήματος ή απροσδόκητης έντασης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πολυαστρία στον Αιγόκερω (5ο φυσικό σας οίκο) φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις που μπορούν να γεννήσουν συναισθήματα χαράς, ανανέωσης, έρωτα και τύχης. Περισσότερο αντιληπτή η τάση αυτή είναι κατά τη διάρκεια ετούτης της εβδομάδας, αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου.  Την ίδια στιγμή η ευεργεσία της Αφροδίτης αγκαλιάζει εσάς της 19-20/9. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επωφεληθείτε, με μόνη υποσημείωση μια συμβουλή: αποφύγετε το αλόγιστο ξόδεμα, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πολλοί πλανήτες διελαύνουν τώρα στον Αιγόκερω, κάτι που μάλλον δεν βοηθά στην ανάπτυξη αισιόδοξων ή χαλαρών συναισθημάτων για τους Ζυγούς. Μάλλον συζητούμε για μια χρονική περίοδο εσωστρέφειας, ανασύνταξης, επιφύλαξης, νοσταλγίας, αλλά και αναβίωσης ορισμένων ανασφαλειών. Αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο προσέξτε στη διαχείριση εντάσεων / προβλημάτων / διαφορών που ενδεχομένως θα προκύψουν στο πλαίσιο προσωπικών / οικογενειακών σχέσεων. Από την άλλη πλευρά, δεν θα ήταν κακή ιδέα να προχωρήσετε με αλλαγές όσον αφορά στο χώρο (σπίτι / έδρα), εφόσον κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας ανακουφίσει και τελικά ν’ αναβαθμίσει έμμεσα τον τρόπο της ζωής σας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Τέσσερις πλανήτες διελαύνουν στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που γεννά περισσότερη ανάγκη, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες / αφορμές για επικοινωνία, συναναστροφές, επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις / αποδράσεις που θα μπορούσαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επιτυχείς διαφαίνονται τώρα οι συγκυρίες κυρίως αν γεννηθήκατε τον Οκτώβριο, αλλά και γύρω στις 8-10/11. Ωστόσο, γενικότερα έχετε μαζί σας ένα πέπλο προστασίας / ευεργεσίας κι εσείς της 18-19/11. Προσοχή στη διαχείριση απρόοπτων εντάσεων/ προβλημάτων συνιστώ στους Σκορπιούς της 14-15/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Τέσσερις πλανήτες διελαύνουν στον Αιγόκερω και στο 2ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μάλλον λοιπόν είναι καιρός ν’ ανασκουμπωθείτε ως προς την αναδιαμόρφωση των κανόνων του παιχνιδιού. Ποιού παιχνιδιού; εκείνου που καθορίζει τελικά τι λαμβάνετε, τι απολαμβάνετε και τι είναι εκείνο που επιλέγετε ως σημαντικό για την περαιτέρω πορεία σας. Με άλλα λόγια, δεν έχετε παρά να εστιάσετε στην έννοια της οικονομικής ανάπτυξης και της συναισθηματικής ικανοποίησης με σωστά βήματα και χωρίς βιασύνες που ενδεχομένως θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Κεντρικοί και βασικοί ήρωες της εβδομάδας είστε εσείς, αφού μια πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο τονίζει τις ιδιότητες της δικής σας φύσης / ιδιοσυγκρασίας. Δεν έχετε λοιπόν παρά να εστιάσετε στις προσωπικές σας φιλοδοξίες κι επιθυμίες, αλλά και να κυνηγήσετε με στρατηγικό τρόπο τα όνειρά σας. Βεβαίως, αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο και πιο πολύ κοντά στις 29-30/12, προνοήστε για τυχόν απροσδόκητες εντάσεις / αλλαγές / προβλήματα στο δρόμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Μια πολυαστρία στον Αιγόκερω κατά πάσα πιθανότητα δεν αποτελεί την καλύτερη αστρολογική συγκυρία για το ζώδιο του Υδροχόου, καθώς συμβολίζει την ανάγκη ή τις συνθήκες εκείνες που οδηγούν σε περισσότερη απομόνωση, εσωστρέφεια, προβληματισμό, διαχείριση ζητημάτων και διλημμάτων. Βεβαίως, την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται ν’ απολαμβάνετε βοήθειας / υποστήριξης σε καθετί την τελευταία στιγμή και μάλιστα από εκεί όπου δεν υπολογίζατε. Αν ψάξουμε για τους πιο ευνοημένους κι «έτοιμους» της εβδομάδας, τότε μιλάμε για τους Υδροχόους του Ιανουαρίου. Αν πρέπει να τονίσουμε εσάς που οφείλετε να επαγρυπνάτε για τυχόν απροσδόκητα περιστατικά έντασης, τότε εννοούμε τους γεννημένους γύρω στις 11/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πολυαστρία στον 11ο φυσικό σας οίκο αποτελεί δείκτη ανανέωσης για τους περισσότερους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει πως η εβδομάδα που έπεται είναι γεμάτη από ευκαιρίες, τόσο σχετικές μ’ επαγγελματικά ζητήματα, όσο και συνδεόμενες με την έννοια της συναισθηματικής χαράς. Φίλοι, γνωριμίες και συλλογικοί χώροι αποτελούν στήριγμα σε πάσης φύσεως στόχους που έχετε θέσει σε προτεραιότητα. Κάτι που αξίζει βεβαίως να προσέξετε είναι οι τυχόν κακοτοπιές που σχετίζονται με την εμπλοκή των οικονομικών με ανθρώπους του περιβάλλοντος ή με μια κακή στιγμή επένδυσης  / ρίσκου. Επίσης, διαχειριστείτε τις σχέσεις σας χωρίς καχυποψία ή τάσεις να ελέγξετε την απέναντι πλευρά, γιατί θα μπορούσατε να προξενήσετε ζημιές, εκεί όπου δεν υπάρχουν επί της ουσίας. 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ