Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Διαβάστε την αναλυτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Οι εξελίξεις σε ζητήματα που άπτονται των σπουδών / διαγωνισμών / διαπραγματεύσεων / ταξιδιών / νομικών υποθέσεων / επαγγελματικών ευκαιριών δικαιώνουν εσάς του γ’ δεκαημέρου. Για πολλούς Κριούς τώρα διαμορφώνεται ένα πιο αποδοτικό και καρποφόρο τοπίο στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι έρωτες χρωματίζονται από μια φθινοπωρινή απόδραση ή έρχονται από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Δημιουργικές, αποδοτικές, τυχερές, γεμάτες προοπτική είναι οι εξελίξεις για πολλούς Ταύρους της 29/4 αυτήν την εποχή, αφού μάλλον καταφέρνετε να πραγματώσετε μια σημαντική για εσάς επιθυμία. Επαναπροσεγγίσεις, επανατοποθετήσεις ή διλήμματα / προβληματισμοί αφορούν εσάς της 28/4-6/5 όσον αφορά σχέσεις / συνεργασίες. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 3/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να κινήσετε τις διαδικασίες έτσι ώστε να βγείτε ωφελημένοι/ ες σ’ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών, πολύ απλά γιατί τώρα μπορείτε. Παροδικές εντάσεις / διλήμματα / αλλαγές αφορούν εσάς της 28-31/5. Δείτε αν και τι χρειάζεται να διαχειριστείτε με μαεστρία σχετικά με τις πολύ προσωπικές σχέσεις / την οικογένεια  / το σπίτι (χώρο / έδρα). Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 19/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Οι έννοιες της χαράς, της τύχης, του έρωτα, του παιδιού, αλλά και της ανανέωσης φωτίζονται αυτήν την εποχή για πολλούς Καρκίνους. Αν γεννηθήκατε στις 30/6-7/7 πιθανότατα έρχεστε σε (ευχάριστη) επαφή με ανθρώπους του συναισθηματικού παρελθόντος είτε ασχολείστε με ζητήματα των παιδιών που σας απασχόλησαν και παλαιότερα. Μέσ’ από δυναμικές και δραστήριες κινήσεις μπορείτε να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε σε αποδοτική τροχιά μια συνεργασία εσείς της 30/6-1/7. 

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Χαρά, τύχη, έρωτας, ανανέωση κι αισιοδοξία είναι έννοιες ζωγραφισμένες αυτήν την εποχή στο πρόσωπο υμών του γ’ δεκαημέρου! Κινήστε σωστά τα νήματα, γιατί μπορείτε (πολλοί Λέοντες ή ωροσκόποι στο Λέοντα) να έχετε αποδοτικά αποτελέσματα στον τομέα της εργασίας. Ζητήματα σπιτιού / οικογένειας / πολύ προσωπικών σχέσεων – τα οποία απασχόλησαν και παλαιότερα- επανεμφανίζονται και ενοχλούν ή προβληματίζουν παροδικά εσάς της 31/7-8/8. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 5/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εποχή δίνει νίκες σε πολλούς εξ’ υμών που γεννηθήκατε στην αρχή Σεπτεμβρίου. Επαναδιαπραγματεύσεις, διλήμματα και προβληματισμοί είτε παρεξηγήσεις / παρανοήσεις είναι έννοιες που αφορούν εσάς της 31/8-8/9. Παρθένοι του γ’ δεκαημέρου μπορείτε να εξωραΐσετε το χώρο σας, να γλυκάνετε τις πολύ προσωπικές ή τις οικογενειακές σχέσεις και να περάσετε όμορφα κοντά σε όσους έχουν από καιρό αποδείξει την αγάπη και τη φροντίδα τους προς το πρόσωπό σας.  Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 20/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Οι δημόσιες σχέσεις / εκδρομές/ εμπορικές συνδιαλλαγές / καλοπροαίρετες συζητήσεις, αλλά και η έννοια της επιμόρφωσης ή της σύμπτωσης φέρνουν ευεργεσία σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο σε πολλούς Ζυγούς του γ’ δεκαημέρου.  Η εποχή δίνει σε κάποιους μια σημαντική εξέλιξη (όχι άσχημη, ωστόσο αρκούντως δυναμική) στο πλαίσιο της οικογένειας ή του σπιτιού (χώρου). 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Κάποιοι εξ’ υμών της 31/10-8/11 διάγετε φάση προβληματισμών/ επαναπροσεγγίσεων / επανατοποθετήσεων / διλημμάτων σε ζητήματα που αποτελούν για εσάς προτεραιότητα της εποχής. Μη βιάζεστε να λάβετε αποφάσεις και μην εκνευρίζεστε με τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί είναι στο πρόγραμμα. Σημαντικές εξελίξεις φέρνουν ικανοποίηση (κυρίως σε επαγγελματικό / οικονομικό επίπεδο) αν γεννηθήκατε στην 1/11. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 5/11. Ο Δίας προστατεύει εσάς της 12/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Γοητεία, ομορφιά, διπλωματία και διάθεση αρμονικής και πολιτισμένης αντιμετώπισης / επίλυσης των όποιων ζητημάτων φέρνουν επιτυχίες πάσης φύσεως σε πολλούς Τοξότες του γ’ δεκαημέρου. Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου ή με ωροσκόπο στον Τοξότη αναμείνατε μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα των επαγγελματικών/ οικονομικών που θ’ αναπτερώσει το ηθικό σας. Οι προβληματισμοί, οι ανασφάλειες, το παρασκήνιο, αλλά και οι δεύτερες σκέψεις είναι στο πρόγραμμα, εφόσον ο Ερμής κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στον 12ο φυσικό σας οίκο. Υπομονή. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 19/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εποχή προσφέρει μια σημαντική επιτυχία που θ’ αλλάξει τα δεδομένα για εσάς που γεννηθήκατε στις 30/12. Έχετε κάθε λόγο να κινήσετε κάθε υπόθεση που αποτελεί για εσάς φιλοδοξία και όνειρο ζωής, γιατί μπορείτε να είστε αποδοτικοί, κυρίως αν έχετε γενέθλια στις 28-31/12. Φιλίες και παλιές συμμαχίες θα σας απασχολήσουν είτε θα έχετε την ευκαιρία να ξανασυναντήσετε πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε, πολύ περισσότερο εσείς της 29/12-6/1. Προσέξτε μόνο μην τα μπερδέψετε στα συναισθηματικά…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να βλέπετε τη ζωή θετικά, διότι αυτή η εβδομάδα σας δίνει ευκαιρίες τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό / επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε εξωστρέφεια και αποδεχτείτε κάθε πρόταση / πρόσκληση. Καθυστερήσεις / προβληματισμοί / αναθεωρήσεις στο πλαίσιο της καριέρας είναι στο πρόγραμμα, οπότε αποφύγετε να εκνευρίζεστε. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 1-2/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εποχή φέρνει μια δυναμική (και ταυτόχρονα παραγωγική) εξέλιξη στο πλαίσιο των σχέσεων / συνεργασιών σ’ εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 28/2. Διαχειριστείτε με μαεστρία τα παιχνίδια επίθεσης / άμυνας στις σχέσεις, εφόσον έχετε γενέθλια έως και τις πρώτες 2 μέρες του Μαρτίου. Ξανασκεφτείτε με περισσότερη λογική και με δόσεις ρεαλισμού τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και προσπαθήστε να δείτε τι είναι όντως πραγματοποιήσιμο, χωρίς να εκνευρίζεστε μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεώρησης των πραγμάτων. Οι πιέσεις / τα μαθήματα / τα όρια του Κρόνου αφορούν κυρίως εσάς της 18/3. Ο Δίας προστατεύει εσάς της 10/3.

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρακαλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ